29 / 03 / 2024

Bursa Rehabilitasyon Merkezi

Bursa Rehabilitasyon Merkezi

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Bursa Rehabilitasyon Merkezi yapımı ihale edilecek!

Bursa Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yapım İşi 9 Temmuz 2015 günü saat 10:00'da açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi 31 Mart'ta!

Diyarbakır, Sur Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Körfez'de rehabilitasyon merkezi açılması talebi TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne rehabilitasyon merkezi açılması talebi gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Milli Piyango İdaresi 30 yılda 348 apart konut yaptırdı!

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerde 2018'de kamuya sağlanan kaynak ve toplumsal katkı 1,6 milyar liraya ulaştı. Buna göre; 1990 yılından itibaren 3 rehabilitasyon merkezi, 10 yurt, 42 okul, 5 spor tesisi ve öğretmenler için 348 apart konut inşa edildi.

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Bursa Rehabilitasyon Merkezi Haberi

Bursa Rehabilitasyon Merkezi

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da inşaatı süren yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içinde açılacağını bildirdi.

Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, Yeşilay'ın birçok STK ve devletin her kurumuyla yakın iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yeşilay'ın 101 yıldır bağımlılıkla mücadele içerisinde olduklarını söyleyen Öztürk, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri'yle (YEDAM) Türkiye genelinde hizmet verdiklerini ifade etti. 

Yeşilay'ın önleyicilik hizmetlerinin yoğun olarak devam ettiğini anlatan Öztürk, 2013'te yapılan bir tüzük değişikliğiyle Yeşilay'ın önleme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yanı sıra geniş kapsamda tedavide de işin içinde olması gerektiğiyle ilgili kararlar alındığını belirtti.

Öztürk, sözlerine şu şekilde devam etti: 
"Psikososyal desteklerin sağlanacağı yatılı ve ayakta tedavi merkezleri açma planımız ortaya çıktı. 2015'te...