16 / 04 / 2024

Bursa sahilleri

Bursa sahilleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillere yeni bir vizyon kazandırırken sağlıklı bir altyapı için bu bölgeleri içme suyu hatlarının ardından kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve arıtma tesisleri ile donatıyor.

Bursa sahillerinin dolgu alanları düzenlendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarla Gemlik’ten Mudanya’ya, Karacabey’den İznik gölüne kadar tüm sahil bandı yaz sezonuna hazır hale getirildi.

Bursa'nın sahillerinde düzenleme çalışmaları başladı!

Gerçekleştirdiği çalışmalarla Bursa ’nın sahip olduğu zenginlikleri bir bir açığa çıkartan Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de uzunluğu 115 kilometreyi bulan sahillerde düzenleme faaliyetlerine start verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillerde güvenliği arttırıyor!

Sahillerde yaşanan yoğunluğu göz önüne alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtemel boğulma olaylarına karşı Gemlik, Mudanya, Karacabey ve İznik sularındaki cankurtaran botu sayısını 5’ten 9’a çıkardı.

Bursa sahilindeki yürüyüş yolları ve parklar düzenleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Vatandaşlarımızın tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için, sahil bölgelerindeki eksikleri tamamlıyoruz” dedi.

Bursa sahilleri sağlıklı bir altyapıya kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillere yeni bir vizyon kazandırırken sağlıklı bir altyapı için bu bölgeleri içme suyu hatlarının ardından kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve arıtma tesisleri ile donatıyor.

Bursa Belediyesi sahilleri yeniliyor!

Uludağ’dan göllere, şelalelerden tarihi ve kültürel mirasa kadar Bursa’nın sahip olduğu zenginliği en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, şehrin deniz turizminden de hak ettiği payı alabilmesi hedefiyle sahillerde de hummalı bir çalışma başlattı.

Bursa Karacabey sahilleri turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

Bursa'da sahiller halka açılıyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yalova'ya bağlı Armutlu'dan Gemlik Manastır'a kadar olan ve kamunun elinde bulunan sahilleri ve tesisleri protokol ile Belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti...

Bursa’da kamu sahilleri halka açılıyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kentin sahillerindeki kamunun elinde bulunan tesisleri belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti. Vali Karaloğlu, "Bu alanları halka açmadan Bursa’yı bir sahil şeridi yapamayız." dedi...

Recep Altepe: Bursa sahilleri Akdeniz'i aratmayacak!

Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını, hayata geçirecekleri projelerle Bursa sahillerinin Akdeniz sahillerini aratmayacağını söyledi.

Recep Altepe: Bursa'nın sahilleri Akdeniz'i aratmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını söyledi...

Bursa sahilleri deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla temizleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Gemlik sahillerinin katı ve sıvı atıklardan tamamen arındırılması için satın alınan deniz yüzeyi temizleme araçları, Mudanya’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi...

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Bursa sahilleri Haberi

Bursa sahilleri

Bursa’nın sahip olduğu en önemli değerlerden biri olmasına rağmen bugüne kadar özellikle turizmde yeteri kadar öne çıkamayan sahiller, Büyükşehir Belediye tarafından uygulanan vizyonel projelerle nakış gibi işleniyor. Gemlik ve Mudanya sahillerinde uygulanan sahil düzenleme projeleri hızla devam ederken, bu bölgeler de yıllar sonra sağlıklı bir altyapıya kavuşuyor. Gemlik’in Gemsaz ve Kumsaz bölgesi sağlıklı içme suyuna kavuşurken, şimdi de kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile Kumsaz’a yapılacak arıtma tesisi çalışmalarına hız verildi.


SAHİLLER PIRIL PIRIL OLACAK


Kumsaz’da devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sahillerdeki üst yapı çalışmaları devam ederken, altyapının da sağlıklı hale getirilmesi için büyük bir çaba harcadıklarını belirten Başkan Altepe, 17 ilçede 1070 mahallede çalışmaları...