25 / 04 / 2024

Bursa sahilindeki yürüyüş yolları ve parklar düzenleniyor!

Bursa sahilindeki yürüyüş yolları ve parklar düzenleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Vatandaşlarımızın tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için, sahil bölgelerindeki eksikleri tamamlıyoruz” dedi.




 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaz mevsimi öncesi kentin sahil beldelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gereken çalışmaların yapıldığını söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde kentin sahillerindeki eksikleri tespit etmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi bürokrat ve teknokratlarıyla birlikte tatil beldelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, ekibiyle birlikte, Mudanya’nın Altıntaş Köyü’nden başladıkları sahil incelemesini Kurşunlu, Kumsaz, Gemsaz, Küçükkumla, Büyükkumla ve Narlı sahilleriyle sürdürdü. Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz’ın da katıldığı inceleme gezisinde, Başkan Altepe, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.


“Bursa bir sahil şehri”


Başkan Altepe, vatandaşların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gereken çalışmaların yapılacağını söyleyerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaz sezonu hazırlıklarımızı hızlıca sürdürüyoruz. Bursa’mız bir sahil şehri. Mudanya ve Gemlik sahillerinde ön çalışmamızı yapıyoruz. Yaz sezonu gelmeden yürüyüş yollarından, parklarına ve spor alanlarına kadar her alanda tüm bölgelerimizde yapılması gereken acil düzenlemeleri tamamlayıp, sahillerimizi yaza hazırlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Altepe, Kurşunlu ve Kumla başta olmak üzere tüm Gemlik Körfezi’nde incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için, sahil bölgelerindeki eksikleri tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.


“Bursa yüzünü denize döndü”


Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz da Gemlik’in 38 kilometrelik sahil bandına sahip bir ilçe olduğunu söyleyerek, “Yazın Türkiye’nin her yerinden tatilcilerimiz ilçemize geliyor. Özellikle Kumla ve Kurşunlu sahilleri yüzbinlerce insana hizmet veriyor. Yaz öncesi yapılması gerekenleri not ettik. Eksiklerimizi tamamlayıp sahilimizi en güzel şekilde sezona hazırlamayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bir turizm şehri olan Bursa, yüzünü deniz dönmüş durumda” diyen Başkanvekili Yılmaz, sahillerin yaza hazırlanması konusuna büyük önem veren Başkan Altepe’ye de teşekkür etti.


Başkan Altepe ile Yılmaz, inceleme gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek, halkın derdini dinledi.


BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ



Geri Dön