27 / 04 / 2024

bursa su deposu yatırımları

bursa su deposu yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir'de yatırımları yerinde inceledi. Yatırımları tek tek gezen Altepe, 'Yatırımlarımız yeni başladı, sonra da daha güçlü bir şekilde gelecek yatırımlarımız, Yenişehir'e ne yapsak az' diye konuştu.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BUSKİ) personel alımı yapılacağı öğrenildi. BUSKİ bünyesinde istihdam edilecek personellere yönelik kadro listesi ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

İş arayan mühendisler için düğmeye basıldı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! İşte detaylar!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılan açıklama kapsamında kurum içinde çalışacak personel alımı yapılacak. İşte iş arayan mühendisler için yayımlanan ilanın detayları!

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.

BUSKİ'den İnegöl'de gayrimenkul fırsatı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bursa İnegöl'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOGG'un ilk yola çıkacağı tarihin açıklanmasının ardından Bursa'dan sürpriz haber

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş'ın geçtiğimiz hafta arabanın yollara çıkacağı tarihi açıklamasının ardından Bursa'dan sürpriz bir haber geldi. TOGG gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Bursa'da 4 asırlık mevlevihane restore ediliyor!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kaderine terk edildikten bir süre sonra yıkılıp yerine su depoları inşae dilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi'ni gün yüzüne çıkarıyor.

Bursa Ekolkent projesi geliyor!

Güler İnşaat tarafından, gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin yükselen yıldızlarından Bursa'da kendi elektriğini üretmesi ve su israfını önlemesiyle dikkatleri çeken Ekolkent projesi geliyor. 

İmar barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı kapsamında, Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Daha önce elektrik ve su aboneliği sorunlarını çözdüğümüz bu tür taşınmazların doğal gaz meselesindeki zorlukları da inşallah yakında aşıyoruz." dedi...

Bursa'da 12.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü'ne ait olan gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Bursa İznik'teki bazilika müze oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik’te göl kıyısının 20 metre açığında 1,5-2 metre derinlikte yer alan ve 1500 yıl önce Aziz Neophytos adına inşa edildiği belirlenen bazilikanın su altı arkeoloji müzesine dönüştürüleceğini müjdeledi.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

bursa su deposu yatırımları Haberi

bursa su deposu yatırımları

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Yenişehir'de yatırımları yerinde inceledi. Yatırımları tek tek gezen Altepe, 'Yatırımlarımız yeni başladı, sonra da daha güçlü bir şekilde gelecek yatırımlarımız, Yenişehir'e ne yapsak az' diye konuştu. Daire amirleriyle birlikte Yenişehir'de yatırımlara yapıldığı bölgelere çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ilk durağı Menteşe Mahallesi oldu. Eski yıllarda yapımına başlanan ancak yarım kalan tesisin salça fabrikası olarak düzenleneceğini belirten Altepe, 'Buranın inşasını tamamlayıp salça üretimi yapmayı düşünüyoruz. Bu çalışmamız tüm domates üreticisine destek olacak' dedi. Altepe daha sonra Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği'nin inşasını tamamladığı Süt İşleme Merkezi'nde inceleme yapü. Altepe, buramn da BESAŞ tarafından işletileceğini ve süt ve süt ürünleri imalatına yılbaşında geçileceğini söyledi. Yenişehir Belediyesi Spor Kompleksi'ndeki yarı olimpik yüzme havuzunun üzerinin kapatılarak kapalı yüzme...