25 / 04 / 2024

bursa teleferiği ne zaman bitecek

bursa teleferiği ne zaman bitecek

Dünyanın en uzun teleferiği açılış için gün sayıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teleferiğin yıl başına kadar oteller bölgesine ulaşacağını açıkladı. Teleferik ile 22 dakikada 9 kilometrelik yolculuk yapılacak.

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019?

Bursalı vatandaşların merakla beklediği Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019? İşte Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi...

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 konuta 46 bin 121 başvuru geldi. TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura tarihi belirlendi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

Bursa emlak vergisi ne kadar?

2017 yılı emlak vergisi 1. taksit dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Peki, Bursa'daki bir ev için ne kadar emlak vergisi ödenir? Bursa emlak vergisi ne kadar?

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 300 adet daire emeklilere özel satışta. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede TOKİ Balıkesir Manyas toplamda 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

TAV Havalimanları rotasını Nijerya ve Fildişi'ne çevirdi!

Türk firmalarının gözdesi haline gelen Afrika'ya yatırımlar başladı. TAV rotasını Nijerya ve Fildişi'ne kaydırırken MNG Holding eğitim, tarım, enerji ve sağlık alanlarında yatırım yapmak için Nijerya'da görüşmelere başladı

Konut devlet desteği ne zaman verilecek?

Konut devlet desteği yönetmeliği olan Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik, 26 Şubat 2016 tarihinde 29636 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik gereğince konut devlet desteği ne zaman verilecek?

bursa teleferiği ne zaman bitecek Haberi

bursa teleferiği ne zaman bitecek

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı marka bir kent haline getirmek maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde yenilenen teleferik oteller bölgesine uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü İlker Cumbul’dan son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi.


Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, “Bursa’nın simgesi olan teleferiği yenileme çalışmaları hızla sürüyor. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde açmıştık. İlk hat 4 ay içinde 450 bin kişiyi taşıdı. Şimdi esas hedefimiz oteller bölgesine ulaşmak. Sarıalan ile oteller bölgesi arasındaki hatta devam eden çalışmalarımızın artık sonuna yaklaştık" dedi.


DÜNYANIN EN UZUN TELEFERİK HATTI


Başkan Altepe, Bursa merkezi ile...