29 / 03 / 2024

Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı son durum

Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı son durum

İnşaat sektörüne büyük katkı sağlayacak fuar 4 Ekim'e kadar açık kalacak olan fuar, imalatçı ve satıcıları bir araya getirmeyi, akademisyenlerle uygulamacıları buluşturmayı hedefliyor.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa Uzay ve Havacılık Merkezi'nin temeli 22 Ağustos'ta atılacak!

Avrupa’da en iyi, dünyada ise ilk 5 uzay ve havacılık merkezinden birisi olacak Bursa Uzay ve Havacılık Merkezi'nin temeli 22 Ağustos'ta yapılacak törenle atılacak..

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

27. Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

27. Bursa Kongresi ve Yapı Yaşam Fuarı başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

TMMOB Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nelsa İnşaat Yapı ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde, Onur Zübarioğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Dolfen Yapı ve Petrol Hattı projesi durduruldu!

Körfez ' deki Petline firmasına ait Dolfen Yapı ve Petrol Boru Hattfyla ilgili çevrecilerin açtığı davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Ali Ahıskalı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Pramiks Yapı ve Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramiks Yapı ve Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 12 Şubat 2015 'te Ümraniye 'de, Ayla Tunçlar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Başak Yapı ve Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye Altınşehir Mahallesi'nde, Pınar Günüç Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı son durum Haberi

Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı son durum

Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, "Günümüz insanı geleceğe değer katan, çevre dostu yaşama alanlan istiyor. Bu yüzden Uluslararası Yapı ve Yaşam Kongresinin teması da Kentsel Boşluğun Dili olarak belirlendi" ifadelerini kullandı. Açılışa Bursa Büyükşehir Başkanvekili Atilla Ödünç, Türkiye Mimarlar Odası MYK Üyesi Oğuz Develi ve Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek'in yanı sıra çok sayıda yerli yabana mimar ve mühendis de katıldı. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuar Kongresinin kurucusu ve isim babası Mimar Mehmet Orhan Efe, "Mimarların yeni gelişen teknolojileri daha rahat görebilmeleri, uygulamacılarla imalatçı ve satışları bir araya getirmek ve akademisyenlerle uygulamacıları buluşturmak için bu fuar ve kongre çok önemli. Bu yıl arkadaşlarımız...