28 / 03 / 2024

Bursa Yeşilova Meydanı son durum

Bursa Yeşilova Meydanı son durum

Sosyal yaşam alanlarının bulunmadığı mahallelere meydanlar inşa eden Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan için çalışmalara başladı, bölgede meydan için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksitle 96 bin 400 metrekare arazi!

Yeşilova Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Burdur Yeşilova'daki araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra taksit imkanı da sağlanıyor.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Yeşilova Invictus 2 projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Yeşilova Invictus 2'de konut fiyatları kaç lira? İşte Yeşilova Invictus 2 projesi ile ilgili merak edilenler...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi bugün!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi 19 Mart'ta!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Burdur Yeşilova'ya 236 yeni konut müjdesi!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Bursa Yeşilova Meydanı son durum Haberi

Bursa Yeşilova Meydanı son durum


Çarpık ve plansız yapılaşma nedeniyle sosyal yaşam alanlarının bulunmadığı mahallelere meydanlar inşa eden Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan için çalışmalara başladı.


İlçe genelinde mahalleleri park ve meydanlarla donatan Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan projesinin çalışmalarına başladı. Kamulaştırmalar sonucu elde edilen 300 metrekarelik alana yapılacak olan meydan ile mahalle sakinleri yepyeni bir yaşam alanına kavuşacak. Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı sayısız meydan ve yeşil alan çalışmalarından biri olarak vatandaşların hizmetine sunulacak meydan çalışmasıyla birlikte, Yeşilova Camii’nin dış cephesi de yenilenerek camiye modern bir görünüm kazandırılacak.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yeşilova mahallesine meydan kazandırmak için bölgede 10 binayı kamulaştırarak yıktıklarını, kamulaştırmalar için de yaklaşık 2 milyon 500 bin lira bütçe kullandıklarını söyledi. Başkan Dündar, “İlçemizin en büyük sıkıntılarından birisi...