28 / 03 / 2024

bursada yapılcak yeni projeler

bursada yapılcak yeni projeler

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, OLAY Medya yönetici ve köşe yazarlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi yeni belediye binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemelerindeki artışlara ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı. İşte zamlı yeni maaşlar...

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.

Yapı Kredi çıldırdı! Yeni promosyon tam tamına 35 bin TL!

Özel bankalar arasında emekli maaşları promosyonunda rekabet devam ederken Yapı Kredi’den yeni bir hamle geldi. Yapı Kredi yeni kampanyasını açıkladı ve 35 bin liralık bir promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

bursada yapılcak yeni projeler Haberi

bursada yapılcak yeni projeler

Ziyarette konuşan Çağlar, Bursa'ya hizmet etmiş eski bir siyasetçi olarak Altepe'nin hizmetlerini zevkle takip ettiğini belirterek, “Bir büyüğünüz olarak sizinle gurur duyuruyorum. Bu koşunun daha senelerce devam etmesini diliyorum. Bugüne kadar yapılamayan çok şeyi siz hayata geçirdiniz. Tramvay hayaldi şimdi Bursa caddelerini süslüyor, stadyum dünyanın en iyilerinden biri oldu, Keles'e süt fabrikası bölgeye iş imkanı sağladı, BUDO alternatif oldu. Bir lider aranıyordu, siz iyi bir lidersiniz” dedi.


GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni belediye binasını Bursa'ya kazandırmanın kendilerine nasip olduğunu söyledi. Bursa'da dönüşümün merkezden başlaması gerektiğine vurgu yapan Altepe, “Hergün güzel işler yapılıyor. Bursa hızlı bir şekilde kabuk değiştiriyor. Kalite şehri olma konusunda hızla ilerliyoruz. Bursa yerelde güzel mesafe alıyor. Merkezde hızlı...