26 / 04 / 2024

Bursanın hangi bölgelerinde emlak fiyatları yükseldi

Bursanın hangi bölgelerinde emlak fiyatları yükseldi

Gayrimenkul Danışmanı Altan Kocaman Bursa'daki gayrimenkul sektörünü anlattı. Kocaman " Dünyada üretilemeyen tek şey toprak, her gün azalıyor, azaldıkça değeri yükseliyor." dedi.

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün hangi borsada ne kadara satılıyor? İşte 5 Eylül fiyat listesi...

Hasadın pek çok bölgede bitirilmesiyle beraber Eylül ayı hububat fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği de araştırılıyor. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada ne kadara satılıyor? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 5 Eylül 2022 buğday, arpa, mısır fiyat li

BİM'de bugün hangi aktüel ürünler var? İşte BİM 9 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

BİM Market'in 9 Ağustos Salı 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bugün hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte BİM aktüel kataloğu 9 Ağustos 2022 Salı fiyat listesi...

BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? BİM 7 Haziran aktüel kataloğunda neler var? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi

BİM'in Birlikten Berekete 7 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğundaki ürünler belli oldu. Peki, BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? İşte 7 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? BİM'de neler indirimde? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi

BİM'in 31 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğundaki ürünler belli oldu. Peki, BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek? İşte BİM 31 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor!

Sel ve yangın felaketinin yaşandığı bölgelerde meydana  çıkan hasarlar ortadan kaldırılıyor. Çalışmalar dahilinde TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor. 

Rusya'nın hangi bölgesinde kiralar Moskova'yla yarışıyor?

Yamalo-Nenets, Rusya'nın Kuzey Kutbu'na sınır, doğal kaynak zengini bölgelerden olarak dikkat çekiyor. Bölgede barınma masrafları ülke genelinden daha fazla. Kiralar Moskova ile yarışıyor.

Türkiye'nin hangi bölgelerinde deprem hareketleri artacak?

Bu sene 4 aydan bu yana Türkiye’de önemli bir suskunluğa bürünen deprem hareketlerinin artık hızlanacağına dikkat çeken Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Ege Denizi ve Göller Bölgesi'nde bu sene yüksek çekinceli bir deprem görürsek şaşırtıcı olmaz” dedi.

Bursanın hangi bölgelerinde emlak fiyatları yükseldi Haberi

Bursanın hangi bölgelerinde emlak fiyatları yükseldi

Gayrimenkul Danışmanı Altan Kocaman Bursa'daki gayrimenkul sektörünü anlattı. Kocaman " Dünyada üretilemeyen tek şey toprak, her gün azalıyor, azaldıkça değeri yükseliyor." dedi.


Bursa Haber okuyucularına kendinizden bahseder misiniz? 

1972 doğumluyum. Ailem mübadele sırasında Türkiye'ye göçüp, Muradiye'ye gelmişler, hayvan yetiştiriciliği yaptıkları için sonradan Tirilye'ye yerleşmeye karar vermişler. 1998 de evlendim, 2 oğlum var, biri 1999, diğeri 2011 doğumlu. Yaklaşık 10 yıldır bu mesleği yapıyorum. 


Emlakçilik baba mesleğiniz iniydi? 

Hayır, babam çiftçiydi, zeytin yetiştirirdik ve kahvemiz vardı. 


Emlakçılığa nasıl başladınız? 

2004 yılında tesadüfen başladım, birisi Trilye'den yer bakıyordu bende bir dosta söyledim. O alışveriş oldu, oradan belli bir miktar para kazanmıştım. Bu benim için teşvik oldu. Çalıştığım sektörde de işler bozuktu, emlak işine başladım fakat mesleğin cefasını çok çektik.


Hep Trilye'de mi mesleğinizi yaptınız? 

Emlakçılığa Bursa'da başladım. Son 3...