24 / 04 / 2024

Buse Varol güzellik merkezi

Buse Varol güzellik merkezi

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

WhatsApp’tan yeni özellik: Herkes gün gün eski mesajlarını görebilecek!

WhatsApp son dönemde bir çok özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda WhatsApp'ın test ettiği bir özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek. İşte uygulamaya ilişkin merak edilenler...

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; Ticari Kart sahiplerine bir güzellik yapılacak.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Steam’den oyun canavarlarına müjde! Bu özellik çok hoşunuza gidecek

Steam'de oyuncuların merakla beklediği özellik geldi. Fiyat takibi konusunda yeni sunulan hizmet herkes tarafından çok sevildi. Buna göre artık oyunların son 30 günlük fiyatı listelenecek.

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Güzellik görecelidir ama Honda Jazz e-HEV herkese güzel! İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hibrit teknolojisine sahip Jazz e-HEV, benzinli motor ve iki elektrik motorunu bir arada kullanarak daha verimli ve çevre dostu bir sürüş sunar. Bu sayede, düşük yakıt tüketimi ve emisyon salınımı sağlar. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Gratis'te makyaj, cilt bakım ve saç bakım ürünleri tek fiyat 33 TL! Acele edin! Sadece 3 gün geçerli!

Güzellik ve bakım rutininizi daha da özel hale getirmek için Gratis'in harika bir kampanyası var!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Tam 47 bin tl'ye 1+1 prefabrik eve sahip olabilirsiniz! İşte o üretici öyle bir güzellik yaptı ki! Başvuru bakın nereden

Son dönemde müstakil ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş, prefabrik evlerin avantajlarından yararlanmak istiyor. Özellikle son zamanlarda yaşanan depremler sonrasında prefabrik evlerin güvenliği ve dayanıklılığı artık daha çok tercih sebebi haline gelmiştir. Ayrıca maddi açıdan uygun fiyatları d

Buse Varol güzellik merkezi Haberi

Buse Varol güzellik merkezi

Ünlü şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmak için harekete geçti. Şubat'ta anne olan Varol, minik bebeğini büyütürken bir yandan da işkadınlığına adım atıyor. Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre; Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için harekete geçen Varol, şu sıralar dükkan arayor. Varol, sosyal medya hesabından merkezde çalışacak eleman için duyuru yaptı.

KENDİ KAZANCIYLA

Buse Varol'un güzellik merkezini, rol aldığı dizi ve filmlerle sosyal medyada bulunan reklam paylaşımlarından kazandığı parayla açmayı amaçlıyor. Bu arada ünlü oyuncunun yeni açacağı güzellik merkezi için 500 bin lira...