19 / 04 / 2024

Business İstanbul fiyatları

Business İstanbul fiyatları

Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak.

Business İstanbul 550 milyon lira yatırımla yükseliyor!

SVR Group tarafından İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Business İstanbul, 550 milyon lira yatırımla inşa ediliyor.

Business İstanbul fiyatları!

Business İstanbul fiyatları ofislerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede 48 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Deluxia Park Business ofis fiyatları!

Deluxia Park Business ofis fiyatları 712 bin 248 TL'den başlıyor. Deluxia Park Business projesi 2 blok olarak hayata geçirildi...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Business satış fiyatları!

DKY Kartal Business satış fiyatları ofislerin kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 220 milyon dolar yatırımla inşa edilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede bulunuyor.

Kartal DKY Business ofis fiyatları!

Kartal DKY Business ofis fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Canan Business satış fiyatları!

Canan Business satış fiyatları 425 bin liradan başlıyor. Ataşehir Küçükbakkalköy'de inşa ediliyor olan Canan Business projesinde tamamı peşin alımlara yüzde 8 oranında indirim yapılıyor...

Başakşehir Adım İstanbul fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılan projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Başakşehir Adım İstanbul fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor.

Tekfen Hep İstanbul fiyatlar!

11 blok şeklinde yükselen projede daire alanları 70 metrekareden başlıyor. Proje toplam 1424 daireden meydana geliyor. Tekfen Hep İstanbul fiyatlar 282 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul fiyatlar!

Toplam 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Projede 3 bin 351 adet daireden oluşuyor. Tema İstanbul fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Cathay Sone İstanbul fiyatları!

Dairelerin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Cathay Sone İstanbul fiyatları 310 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatlar!

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilen proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar!

Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede taksitler 4 bin 705 TL'den başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.

Business İstanbul fiyatları Haberi

Business İstanbul fiyatları

Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak. Business İstanbul ofislerinin metrekaresi KDV hariç 3.500 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. 


Göztepe E5 üzerinde, kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul,  kentsel dönüşüm bölgesinde tek, Türkiye'nin ise en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla yatırımcılara garantili yatırım fırsatı sunuyor. Business İstanbul ofislerinin metrekare satış fiyatları KDV hariç 3.500 dolardan başlıyor.


SVR Group tarafından hayata geçirilen ve 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul, bugünden yatırım yapanlara bir yıl içinde kazançlı bir işyeri ya...