19 / 04 / 2024

Bütünsel banyo konsepti kale grubu toplantısı

Bütünsel banyo konsepti kale grubu toplantısı

Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı 8 Nisan'da düzenlenecek....

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo ile yenilenme zamanı!

Kale Banyo, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği serilerini, 1 Eylül’den itibaren çok avantajlı fırsatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Satış Müdürü Karakelle, “Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz” dedi.

Kale Zeus ile banyonuz tarz sahibi olsun!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile kullanıcılara ayrıcalıklı banyolar sunuyor.

Müteahhitler Kale Vizyon ile banyoların içine girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (AYİD) Büyük Kulüp’te düzenlediği akşam yemeği organizasyonunun sponsorlarından biri olan Kale, sanal gerçeklik teknolojisi ‘Kale Vizyon’ ile müteahhitlere bütünsel banyo mekanlarını gezdirdi.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Kale Spirit ile tüm incelikleri banyolara taşıyor!

Kale Spirit ile tüm incelikleri banyolara taşıyor. Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale’nin ödüllü serisi ‘Spirit’, şık ve sade çizgileriyle hayata incecik değerler katıyor.

Çanakkale Seramik White More koleksiyonu ile rafine bir şıklık yaratıyor!

Seramik karoda sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçerek tüketici tercihlerinde ilk sıraya yerleşen Çanakkale Seramik, bütünsel banyo yaklaşımıyla ürettiği koleksiyonlarında şıklığı ve görsel zenginliği bir arada sunuyor.

Mehmet Şimşek, 2015 yılı bütçesini sundu!

2015 yılı bütçesinin sunumunu gerçekleştiren Maliye Bakanı Şimşek,2014 yılında Türkiye'de büyümenin en önemli kaynağının 2 puanlık katkı ile net ihracat olacağını tahmin etiklerini söyledi

Balçova Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 57 milyon lira!

Balçova Belediyesi Gelir-Gider Bütçesi ve Performans Programı düzenlenen meclis toplantısında AK Parti'nin "hayır" oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi. Belediyenin 2015 yılı bütçesi 57 milyon lira olarak belirlendi.

ÖTV'nin bütçedeki payı 100 milyara yaklaşıyor!

2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi'nde, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) toplamı 94 milyar 431 milyon 458 bin lira olarak öngörülüyor. ÖTV'nin, 2016'da 101 milyar 902 milyon liraya, 2017'de de 110 milyar 28 milyon liraya çıkması bekleniyor.

Bütünsel banyo konsepti kale grubu toplantısı Haberi

Bütünsel banyo konsepti kale grubu toplantısı

Türkiye’de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor. Bugün seramik karo üretiminde Avrupa’da 3’üncü, dünyada da 12’nci sırada yer alan grubun yeni proje ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmak amacıyla, Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan’ın ev sahipliğinde, 8 Nisan Salı günü basın sohbet toplantısı gerçekleştireceğiz. 


Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı ile ilgili mekanı ve program detaylarını önümüzdeki günlerde...