25 / 04 / 2024

Kale Grubu'nun Bütünsel banyo konsepti anlatacağı basın toplantısı 8 Nisan'da!

Kale Grubu'nun Bütünsel banyo konsepti anlatacağı basın toplantısı 8 Nisan'da!

Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı 8 Nisan'da düzenlenecek....



Türkiye’de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor. Bugün seramik karo üretiminde Avrupa’da 3’üncü, dünyada da 12’nci sırada yer alan grubun yeni proje ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmak amacıyla, Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan’ın ev sahipliğinde, 8 Nisan Salı günü basın sohbet toplantısı gerçekleştireceğiz. 


Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı ile ilgili mekanı ve program detaylarını önümüzdeki günlerde paylaşılacak.


Geri Dön