23 / 04 / 2024

büykçekmece konut projeleri

büykçekmece konut projeleri

Öztuğcu Konakları 'nda yer alan son konutun satışı devam ediyor, proje 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden oluşuyor.

Asem Konut Projeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Konut Projeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmkece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdusselam Kuş tarafından kuruldu.

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut, 1 ünite merkezi, 1 kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün saat 15.00'te yapılacak.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Büyük konut projelerinde prefabrik teknoloji daha çok kullanılacak!

“Sektör olarak konuta girmek istiyoruz” şeklinde konuşan Türkiye Prefabrik Birliği Genel Sekreteri Bülent Tokman, “Büyük şehirlerde inşaat süresini kısaltmak amacıyla büyük konut projelerinde ibrenin prefabrike dönmeye başladığını görüyoruz” dedi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1. Bölge 474 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1. Bölge 474 konut ve 1 adet anaokulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

İnşaat sektörü büyük konut projelerinde prefabrike dönüyor!

“Sektör olarak konuta girmek istiyoruz” şeklinde konuşan Türkiye Prefabrik Birliği Genel Sekreteri Bülent Tokman, “Büyük şehirlerde inşaat süresini kısaltmak amacıyla büyük konut projelerinde ibrenin prefabrike dönmeye başladığını görüyoruz” dedi.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

büykçekmece konut projeleri Haberi

büykçekmece konut projeleri


İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Öztuğcu Konakları 'nda son konutun satışı devam ediyor. Proje Uğurlu İnşaat imzası ile yükseliyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Öztuğcu Konakları 2 blok halinde yükseliyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


1,688 metrekare alan üzerinde yükselen Öztuğcu Konakları 'nda yer alan konut tipleri 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


12 konuttan meydana gelen Öztuğcu Konakları 'nda satışı devam eden son konutun fiyatı 330 bin lira olarak belirlendi.


Yüzme havuzu, asansör, otopark, görüntülü konuşma sistemi, duşakabin, ve yeşil alanların yer aldığı Öztuğcu Konakları;  alışveriş merkezlerine  ve hastanenelere 1 kilometre, okullara ise 50 metre uzaklıkta yer alıyor.


Telefon: 0212 872 36 45

Web Adresi: www.ugurluinsaat.com

Ceren...