26 / 04 / 2024

Büyük Avanos Oteli satılıyor mu

Büyük Avanos Oteli satılıyor mu

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Erzurum Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık otel!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Osmanbektaş Mahallesindeki oteli ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta yapılacak..

2006 yılında en büyük otel ve kongre merkezi Bomonti'ye!

2006 yılında Global ve Çelebi grupları, İstanbul'un en büyük oteli ve en büyük kongre merkezini Bomonti'ye inşa edilecekmiş. Bira Fabrikası'nın tarihi binası da restore edilerek eğlence ve gezi mekanı haline getirilecekmiş.

2005 yılında Büyük Tarabya Oteli depreme karşı güçlendirilmiştir!

2005 yılında Boğaz'da öngörünüm bölgesinde olan Büyük Tarabya Oteli, 'yenisini yaptırmazlar' diye 3 milyon 700 bin dolara ''sürtünme esaslı sarkaç deprem izolatörü'' sistemiyle depreme karşı güçlendirilmiş.

2006 yılında Büyük Tarabya Oteli Bayraktarlar Grubu'nun!

2006 yılında satışı Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilen, mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan Büyük Tarabya Oteli'nin yeni sahibi 145 milyon 250 bin dolarla Bayraktarlar Grubu olmuş.

Büyük Çankaya Oteli 159 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara'da 1991 yılında temeli atılan ve bir türlü bitirilemeyen Büyük Çankaya Oteli, 318.2 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden, 159 milyon TL'den başlayan fiyatla icradan satışa çıkarıldı...

Karadeniz'in en büyük oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel oldu!

RAMADA PLAZA TRABZON HOTEL & CONVENTION Karadeniz'in en büyük oteli olacak. Ramada BÜYÜK hedeflerle kurulan Başaran Grup şirketleri adına yakışır bir şekilde girdiği her sektörde başarılı oluyor.

Türkiye'nin en büyük refakatçi oteli Sivas'ta açıldı!

Ünal İnşaat, 5 Katlı ve 90 yataklı Türkiye’nin en yeni refakatçi otelini hayata geçirdi. Ahmet Ünal birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önüne geçecek bir proje olduğunu vurguladı.

Sivas'ta Türkiye'nin en büyük refakatçi oteli açıldı!

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet ÜNAL birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

Büyük Avanos Oteli satılıyor mu Haberi

Büyük Avanos Oteli satılıyor mu

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli 36 milyon 242 bin 232 TL'ye satışa çıktı. Gayrimenkulün ihalesi 16 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

T.C. AVANOS İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi/Köy, Yazı Mevkii,1684 ada, 120 parsel, Beş katlı Büyük Avanos Oteli. İmar planı içerisinde Turizm Tesis Alanı içerisinde Emsal:1,00 yapılaşma şartlarına sahiptir. Kapadokya caddesine 50 metre cephelidir. çevresinde düğün salonu, meslek yüksekokulu, kafeterya bulunmaktadır. Betonarme yapı tarzında bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı kat olmak üzere 6 katlıdır. Bodrum kat 443 metrekare kullanım alanlı, çamaşırhane, ısı merkezi, personel...