27 / 04 / 2024

Büyük Kulüp

Büyük Kulüp

Büyük Kulüp, Caddebostan sahiline adeta bir ada kurdu. Üzerine de kafe açtı ve plaj yaptı, 1800 metrekarelik, içinde cafe, bar, güneşlenme yeri ve 2 adet tuvalet bulunan betondan iskele yapıldı ve üyelerin hizmetine sunuldu.

Büyük Kulüp gayrimenkul işine girdi

Bürokrat, siyasetçi ve işadamlarını bir araya getiren ve 6 bine yakın üyesiyle 'seçkinler kulübü' olarak anılan Büyük Kulüp'ün yönetimi, gayrimenkul işine girdi. Şirketi eski bakan Yüksel Yalova yönetecek.

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Mutfak tüpüne dev zam geldi! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Petrol fiyatlarının artması mutfak tüpüne de yanısıdı. Mutfak tüpüne bugün büyük zam geldi. Büyük tüpler bir rekor daha kırarken vatandaşlar fiyatlar karşısında isyan etti. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 10 Mart 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına dev zam geldi! Büyük tüp fiyatları aldı başını gitti. Zam sonrası büyük tüp fiyatlarını gören vatandaşlar isyan etti. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Çelikten üzücü haber! Dev sektörün üretiminde büyük kayıp!

Türkiye’nin en önemli sanayi sektörlerinin başında gelen ham çelik üretiminde, başta yurt dışındaki durgunluk nedeniyle büyük düşüş yaşandığı bildirildi.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

Doları bilen adam Remzi Özdemir'den korkutan açıklama! Adım adım kur krizi geliyor! Büyük kayıp olacak

Doları bilen, ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den korkutan dolar açıklaması geldi. ''Türkiye kur krizine doğru sürüklenecek'' diyen Özdemir, büyük kayıpların olacağına dikkat çekti. Ayrıntılar haberimizde...

Koçak pırlanta kolyelerde büyük indirim! Koçak pırlanta kolyeler ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zarifliğin adresi Koçak pırlanta kolyelerde büyük indirim başladı. Koçak pırlanta kolyeler şimdi yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışta. Peki Koçak pırlanta kolyeler ne kadar? İşte Koçak 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Büyük Kulüp Haberi

Büyük Kulüp


Takvim, Türkiye'nin sayılı isimlerinden 7 bin 300 kişinin üye olduğu Büyük Kulüp'ün Caddebostan sahilinde işgal ettiği arazi ve betondan yapılan ada şeklindeki iskeleyi ortaya çıkardı. Büyük Kulüp'ün kaçak iskelesinin hikayesi, 2002'de Marina başvurusu ile başladı.



10 METRE AÇIKTA

Büyük Kulüp'ün bu müracaatı sırasında, Caddebostan sahiline denizden 10 metre açıkta, bin 800 metrekarelik, içinde cafe, bar, güneşlenme yeri ve 2 adet tuvalet bulunan betondan iskele yapıldı ve üyelerin hizmetine sunuldu.


BELEDİYE YIKAMADI

Dört yıl kimsenin fark etmediği iskele için 2006'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi'ne şikayet geldi. Kanunlara göre yıkılması gereken iskele için her iki belediye de kendilerinde gerekli ekipman ve eleman bulunmadığını gerekçe göstererek yıkımı yapmadı. 2010 yılındaki şikayetler üzerine ise Büyük Kulüp, Kadıköy Belediyesi'ne başvurarak, "Güneşlenmek amaçlı iskele yapılması" isteğinde bulundu...