26 / 04 / 2024

büyükçekmece ağaç kesilmesi

büyükçekmece ağaç kesilmesi

Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından 201 ağaç kesildi. Ellerinde hızarlarla gelen kişiler, güvenlik görevlilerine saldırıda bulunarak 201 ağacı katletti. Olayı fark eden vatandaşlar tepki gösterdi...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

büyükçekmece ağaç kesilmesi Haberi

büyükçekmece ağaç kesilmesi


Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından 201 ağaç kesildi. 


Ellerinde hızarlarla gelen kişiler, güvenlik görevlilerine saldırıda bulunarak 201 ağacı katletti. Olayı fark eden Alkent 2000 Çamlıca Sitesi sakinleri, gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Olay karşısında kayıtsız kalamayan site sakinleri tepkilerini gösterdi. 


Kesilen ağaçların yerine yenilerinin dikileceğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Söylentilere göre cami yapmak için ağaçların kesildiğini duyduk. Bizim dinimiz cami yapmak için dahi olsa değil 201 ağacın, bir ağacın dahi kesilmesine izin vermez. Biz Büyükçekmece'de 10'un üzerinde cami yaptık, 4 camimizin de inşaatı devam ediyor. Konu bize getirilseydi, vatandaşlarımızın da isteğine göre uygun bir yer tespit edip ağaç katliamına gerek kalmadan camimizi yapardık. Burada yanlış olan, bir hayır yaparken 201 şer işlemektir" dedi.


İstanbul...