24 / 04 / 2024

Büyükçekmece belediyesi kent çalışmaları

Büyükçekmece belediyesi kent çalışmaları

Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İstanbul'un en nadide ilçeleri arasında gösterilen Büyükçekmece'de hayata geçirilen yeni projeler ilçenin çehresini değiştirdi.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Büyükçekmece belediyesi kent çalışmaları Haberi

Büyükçekmece belediyesi kent çalışmaları

Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İstanbul'un en nadide ilçeleri arasında gösterilen Büyükçekmece'de hayata geçirilen yeni projeler ilçenin çehresini değiştirdi. Büyükçekmece Belediyesi'nin yaz aykırı başında hızlandırdığı hizmet maratonu ve ardından yapılım festival hazırlıklarıyla ilçeye pek çok yeni proje kazandırıldı.  


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları çerçevesinde 2015 yılını "hizmet ve yatırım yılı" ilan'eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçenin her mahallesindeki hizmetlerini eş zamanlı olarak söndürüyor. 


16. Uluslararası Biivükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında da "kentsel tasarım" alanmda ilçeye hızı yenilikler kazandırıldı. kıpılan çalışmaları sık sık yerinde denedeyen Belediye Başkanı De Hasan Akgün, Biiyükçekmece'nin dünya kenti olma yolundaki hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz ayiannın başından itibaren ilçenin her mahallesinde yol yapım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Aciliyet...