20 / 04 / 2024

Büyükçekmece'nin çehresi değişiyor!

Büyükçekmece'nin çehresi değişiyor!

Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İstanbul'un en nadide ilçeleri arasında gösterilen Büyükçekmece'de hayata geçirilen yeni projeler ilçenin çehresini değiştirdi.



Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İstanbul'un en nadide ilçeleri arasında gösterilen Büyükçekmece'de hayata geçirilen yeni projeler ilçenin çehresini değiştirdi. Büyükçekmece Belediyesi'nin yaz aykırı başında hızlandırdığı hizmet maratonu ve ardından yapılım festival hazırlıklarıyla ilçeye pek çok yeni proje kazandırıldı.  


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları çerçevesinde 2015 yılını "hizmet ve yatırım yılı" ilan'eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçenin her mahallesindeki hizmetlerini eş zamanlı olarak söndürüyor. 


16. Uluslararası Biivükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında da "kentsel tasarım" alanmda ilçeye hızı yenilikler kazandırıldı. kıpılan çalışmaları sık sık yerinde denedeyen Belediye Başkanı De Hasan Akgün, Biiyükçekmece'nin dünya kenti olma yolundaki hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz ayiannın başından itibaren ilçenin her mahallesinde yol yapım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Aciliyet arz eden ve vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgelerdeki yol ve sokıklann yapımına öncelik verilirken, çalışmalar kapsamında yağmurcuyu kınallan ve mazgallaıda yenilendi Büyükçekmece'nin kilidi sayılan CengizTopel Kavşağı, gece gündüz çalışılarak kısa bir sürede modem bir yapıya kavuşturuldu.


Anahtar 


Geri Dön