24 / 04 / 2024

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.




Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Kula’nın tüm mahallelerini daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dereköy’de yapılan çalışmaların tamamlanması ve birçok mahallede devam eden alt yapı, üst yapıların ardından, Kavacık Mahallesi’nin çehresini değiştirecek çalışmaların temelleri atılıyor. Özellikle kanalizasyon, içme suyu ve üstyapı sıkıntılarının yaşandığı mahallede bu durumun değiştirilmesi için gerekli olan çalışmalar başlıyor. Kavacık Mahallesi içme suyu şebekesi, kanalizasyon şebeke sistemi ile üst yapıda kilit parke taş döşemeleri yeniden yapılırken, sık sık su kesintileri ile gündeme gelen mahallede su sondaj çalışmalarıyla su sorunu ortadan kaldırılacak. Yapılacak olan çalışmaları değerlendiren Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan, Kavacık'ın ciddi bir değişim ve gelişim hamlesine ihtiyacı olduğunu belirterek bu yatırımları Kavacık Mahallesine getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür etti.


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yılların birikimi olan sorunları teker teker çözüme kavuşturduklarını söyleyerek, “Kula’nın geçmişinden beri hizmetin hiç uğramadığı mahalleler var. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu sorunları kökten çözüyoruz. Bizim göreve geldiğimiz ilk günden beri parolamız olan  ‘her mahalle şehir gibi olacak’ sözünden yola çıkarak ilk etapta Dereköy’ü bitirdik. Yakın zamanda tamamlanacak olan Ayazören, Başıbüyük, Ayvatlar’ın ardından Kavacık Mahallesi’nde de hayırlısıyla çalışmalara başladık. İnşallah en kısa sürede yeni projeleri hayata geçirerek eski projeleri de tamamlayacağız” dedi.




Kula Belediyesi





Geri Dön