29 / 03 / 2024

Büyükçekmece Lavinya Marmara Evleri

Büyükçekmece Lavinya Marmara Evleri

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 38 61 ve 0212 864 41 61 olarak belirlendi. Lavinya Marmara ‘nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de riskli 2 bina yıkıldı!

Marmara Sivrice açıklarında 2019 Eylül'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de riskli tespit edilen 2 binanın daha yıkımına başlandı...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017!

Liv Yapı imzası taşıyan Büyükçekme'de hayata geçirilen Liv Marmara projesi, 2018 yılını sonunda teslim ediliyor. İşte, Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017...

Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Büyükçekmece projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı!

Kullar İnşaat imzasını taşıyan Lavinya City Büyükçekmece projesinde 305 adet konut ve 17 adet dükkan yer alıyor.

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim!

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Lavinya City Evleri projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Büyükçekmece Lavinya Marmara Evleri Haberi

Büyükçekmece Lavinya Marmara Evleri

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Proje 22 bin 870 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


350 konuttan ve 20 dükkandan oluşan  Lavinya Marmara projesi İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor.


Lavinya Marmara 2 Konutları  Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş.  işbirliği ile inşa ediliyor. Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 38 61 ve 0212 864 41 61 olarak belirlendi.


2015 yılı sonunda yapımına başlanacak olan Lavinya Marmara 2 projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar ve masaj odası gibi sosyal donatılar mevcut.


Lavinya Marmara 2 iletişim

Telefon: 0212 864 41 61-0212 864 38 61 

Web: http://lavinyamarmara.com

Pınar DOĞAN...