29 / 03 / 2024

büyükçekmece liv marmara projesi teslim tarihi

büyükçekmece liv marmara projesi teslim tarihi

Liv Yapı imzası taşıyan Büyükçekme'de hayata geçirilen Liv Marmara projesi, 2018 yılını sonunda teslim ediliyor. İşte, Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017...

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de riskli 2 bina yıkıldı!

Marmara Sivrice açıklarında 2019 Eylül'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de riskli tespit edilen 2 binanın daha yıkımına başlandı...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017!

Liv Yapı imzası taşıyan Büyükçekme'de hayata geçirilen Liv Marmara projesi, 2018 yılını sonunda teslim ediliyor. İşte, Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017...

Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Büyükçekmece projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Büyükçekmece fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Liv Büyükçekmece Evleri satış fiyatları!

Liv Büyükçekmece Evleri satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılı başında gerçekleşeceği proje 98 adet konuttan oluşuyor.

Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı Liv Büyükçekmece projesi 9 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Liv Yapı Liv Büyükçekmece ödemeleri!

Liv Yapı Liv Büyükçekmece ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 396 bin TL'den başladığı projede toplamda 98 adet konut yer alıyor.

büyükçekmece liv marmara projesi teslim tarihi Haberi

büyükçekmece liv marmara projesi teslim tarihi

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen ve Liv Yapı'nın inşa ettiği Liv Marmara projesi, 10 bin metrekarelik bir alanda hayat buluyor. 495 konut, 35 ofis, 10 cadde mağazasından oluşan proje ev sahiplerine, Marmara deniz manzarası ayrıcalığı sunuyor. 


Liv Marmara projesi kapsamında; organizasyon odaları, sinema odası, oyun merkezi, misafir odası, mini basketbol ve mini futbol sahaları, bilardo ve masa tenisi ile stüdyo gibi aktvite alanları da yer alıyor.


1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunan Büyükçekmece Liv Marmara projesi, Beykent Üniversitesi'ne ve Gelişim Üniversitesi'ne 5, Medilfe Hastanesi'ne ve West Marina'ya 4, Ambarlı Limanı'na ise sadece 1 dakika mesafede bulunuyor. 


2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Liv Marmara Evleri'nde 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 87 metrekareden başlayarak değişiyor. 


Büyükçekmece Liv Marmara ev fiyatları 2017!


Liv Marmara...