16 / 04 / 2024

Büyükçekmece Marina 24 fiyat 2018

Büyükçekmece Marina 24 fiyat 2018

Marina 24 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana gelen projede Sanat Sokağı, Marina Gurme ve Marina Çarşı, Performans Meydanı bulunuyor. 

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Büyükçekmece'ye marina ve film platosu geliyor!

Büyükçekmece'ye marina ve film platosu inşa edilecek. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 2 büyük projede çalışmaların başladığım ifade etti.

Kıyı İstanbul, Büyükçekmece’de yükseliyor!

Yeditepe Marina’nın, Büyükçekmece sahilinde inşa ettiği Kıyı İstanbul Projesi'nde; marina, otel ve Avrupa’nın en popüler 7 şehrinden esinlenerek tasarlanan özel bir çarşı bölümü yer alacak

Büyükçekmece'deki 24 milyon liralık yatırım hizmete açıldı!

İBB'nin Büyükçekmece'de hayata geçirdiği 24 milyon liralık altyapı, çevre ve spor yatırımları hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Milli Emlak Müdürlüğü Çatalca ve Büyükçekmece'de gayrimenkul satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, Çatalca ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 3 adet taşınmazı toplam 24 milyon 484 bin TL bedelle satışa çıkarıyor.

Liv Büyükçekmece ev fiyatları!

Liv Büyükçekmece ev fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 1+1'den, 5+2'ye kadar dairelerin yer aldığı Liv Büyükçekmece Evleri, 24 ay sonra teslim ediliyor...

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları!

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredili ödemelerde vade fırsatı sunan projede teslimlerin 24 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

Liv Büyükçekmece Konutları teslim tarihi!

Liv Büyükçekmece Konutları teslim tarihi 24 ay olarak belirtiliyor. E-5 bağlantısına 300 metre mesafede olan projede fiyatlar 396 bin TL'den başlıyor.

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık!

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık konut teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. Satışların önümüzdeki ay başlayacağı proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim!

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim için 0212 886 19 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. TEM’e 5 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Büyükçekmece Marina 24 fiyat 2018 Haberi

Büyükçekmece Marina 24 fiyat 2018

Marina 24 projesinde ticari birimler denize sıfır konumda planlanıyor. 2+1 ile 5+1 arasında dairelerin yer aldığı proje 24 Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Marina 24 fiyat!

Marina 24 projesinde  daire fiyatları kat ve cephelere göre değişiyor.  86-160 metrekare 2+1 daireler  621 bin TL'den başlıyor.

Marina 24 Konutları'nda teslimler 2020 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek. 30 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanı bulunuyor. 

İstanbul Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba'da hayata geçirilen çok amaçlı stüdyo alanları, dinginlik sediri, zen bahçesi, sauna, spa, hamam, çocuk oyun alanları, cep sineması, tenis kortu, fitness, basketbol sahası, çocuk oyun odası, iskele, amfi tiyatro, evcil hayvan park alanı, lounge alanı, otopark ve water park mevcut.
 


Satış ofisi: Mimaroba Mahallesi  Ünlüsoy Caddesi...