20 / 04 / 2024

büyükçekmece sunrise rezidans

büyükçekmece sunrise rezidans

Büyükçekmece'de inşa edilen Sunrise Residence'da 173 metrekare konutlar 320 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta. Proje mayıs ayında teslim ediliyor.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Büyükçekmece Albatros Parkı imara mı açıldı?

Büyükçekmece'de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alanda belediyenin otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapmak istediği “Albatros Parkı”na turizm ve konut yapılmasının önünü açan imar planları onaylandı.

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Bizim Evler Güzelce Rezidans 92 bin 393 metrekare arsa alanına sahip. İhlas Yapı imzası taşıyan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. Peki Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları!

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredili ödemelerde vade fırsatı sunan projede teslimlerin 24 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı'nın imar planı ne olacak?

BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ Albatros koyunda otel ve rezidans inşaatı için hazırlanan imar planı Büyükçekmece ile Büyükşehir Belediyesini karşı karşıya getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Albatros Parkı'na rezidans mı yapacak?

2013’te Büyükçekmece’de başlayan yeşil alan kavgası son günlerde yeniden alevlendi. Sahildeki ‘Albatros Parkı’nın sahibi Büyükçekmece Belediyesi. Belediye bu alanda otel, rezidans ve dükkan yapmak istiyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı'nda sular durulmuyor!

İstanbul Büyükçekmece’de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alan belediye ile bölge halkının arasını açtı. Bölge halkı ve STK’lar ‘yeşil alanda yapılaşma olmasın’ derken, belediye ise ‘mülk bizim, otel ve rezidans yapacağız’ diyor.

Büyükçekmece Albatros'a rezidans mı yapılacak?

İstanbul'da yeşil alana rezidans iddiası CHP'yi karıştırdı. CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros mevkiindeki bazı ağaçları keserek rezidans inşa edeceğini iddia eden bir grup çevreci vatandaş protesto gösterisi yaptı.

Büyükçekmece Albatros’a otel ve rezidans tartışması!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün "Albatros’a otel ve rezidans projemiz var” açıklaması tartışma yarattı.

Büyükçekmece'ye 35 bin villa, Kumburgaz'a rezidans yazlık geliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek” dedi.

Büyükçekmece Pelican Hill Rezidans'ta 4+1'ler 547 bin TL!

Fiyatların 416 bin TL'den başlangıç gösterdiği Pelican Hill Residence İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor...

Pelican Hill Büyükçekmece Rezidans'ta 547 bin TL'ye 4+1!

İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Pelican Hill projesinde daireler 400 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Rosemarin Rezidans Büyükçekmece'de 338 bin TL'ye! Hemen teslim!

Son 17 konutun satışının devam ettiği Rosemarine Residence Büyükçekmece projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 338 bin liradan başlıyor

büyükçekmece sunrise rezidans Haberi

büyükçekmece sunrise rezidans

1) Projenin Adı: Sunrise Residence

2) Yapımcı Şirket: Gaffaroğlu İnşaat

3) Projenin Lokasyonu: Büyükçekmece / Mimarsinan, Mimaroba'da. Atatürk Havaalanı'na 20 dk. Mesafede, E-5 Karayolu'na 100 m. Marmara Denizi'ne hakim bir konumda.

4) Toplam Arsa Alanı: 26 bin metrekare.

5) Toplam İnşaat Alanı: 65 bin metrekare.

6) İnşaata Ne Zaman Başlandı: Ağustos 2006

7) Ne Zaman Bitecek: Mayıs 2008

8) Konut Sayısı: 224 daire

9) En...