19 / 04 / 2024

Büyükçekmece ulaşım

Büyükçekmece ulaşım

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Büyükçekmece ulaşım Haberi

Büyükçekmece ulaşım

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün isteği üzerine başlatılan çalışmalar Alkent 2000 Mahallesi Dr. Hasan Akgün Caddesi ile Eskice Caddelerini birbirine bağlayan Güzelbahçe Caddesi'nde hayata geçecek.

Büyükçekçece Belediyesi'nde yer alan habere göre, 3800 metrelik eski ulaşım yolu 1100 metreye düşecek. 

Konu ile ilgili konuşan Başkan Akgün; "Güzelbahçe Caddesi'ni ulaşıma açma kararı almamızın nedeni, Karaağaç ve Alkent 2000 mahallelerinin ulaşım sorunları çözülmüş olacak. Başlatılan çalışma sayesinde hem bölgede bulunan okul ve yerleşim alanlarına hem de tem bağlantı yoluna ulaşım kolaylığı sağlamış olacağız. Güzelbahçe Caddesi ulaşıma açıldığında mesafeler kısalacak ve bölgedeki ulaşım imkanları artmış olacak"...