19 / 04 / 2024

büyükçekmece yazlık rezidans

büyükçekmece yazlık rezidans

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek” dedi.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Büyükçekmece’de ruhsat verilen 13 ve 14 katlık konut projesine tepki!

Büyükçekmece'deki yazlık bölgesinde 13 ve 14 katlı binaların inşa edilmesine çevre sakinleri tepki gösterdi...

Büyükçekmece Albatros Parkı imara mı açıldı?

Büyükçekmece'de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alanda belediyenin otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapmak istediği “Albatros Parkı”na turizm ve konut yapılmasının önünü açan imar planları onaylandı.

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Bizim Evler Güzelce Rezidans 92 bin 393 metrekare arsa alanına sahip. İhlas Yapı imzası taşıyan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. Peki Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları!

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredili ödemelerde vade fırsatı sunan projede teslimlerin 24 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı'nın imar planı ne olacak?

BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ Albatros koyunda otel ve rezidans inşaatı için hazırlanan imar planı Büyükçekmece ile Büyükşehir Belediyesini karşı karşıya getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Albatros Parkı'na rezidans mı yapacak?

2013’te Büyükçekmece’de başlayan yeşil alan kavgası son günlerde yeniden alevlendi. Sahildeki ‘Albatros Parkı’nın sahibi Büyükçekmece Belediyesi. Belediye bu alanda otel, rezidans ve dükkan yapmak istiyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı'nda sular durulmuyor!

İstanbul Büyükçekmece’de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alan belediye ile bölge halkının arasını açtı. Bölge halkı ve STK’lar ‘yeşil alanda yapılaşma olmasın’ derken, belediye ise ‘mülk bizim, otel ve rezidans yapacağız’ diyor.

Büyükçekmece Albatros'a rezidans mı yapılacak?

İstanbul'da yeşil alana rezidans iddiası CHP'yi karıştırdı. CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros mevkiindeki bazı ağaçları keserek rezidans inşa edeceğini iddia eden bir grup çevreci vatandaş protesto gösterisi yaptı.

Büyükçekmece Albatros’a otel ve rezidans tartışması!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün "Albatros’a otel ve rezidans projemiz var” açıklaması tartışma yarattı.

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Büyükçekmece'ye 35 bin villa, Kumburgaz'a rezidans yazlık geliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek” dedi.

Mekke'nin en büyük rezidansı Hacer Tower'a rekor talep!

Ortadoğu’ da ve Türkiye’ de gayrimenkul çözümleri sunan Mresco, Mekke’ nin en büyük rezidans kulelerinden Hacer Tower’ ın uzun donem kiralamasında Türkiye’den rekor talep topladı...

büyükçekmece yazlık rezidans Haberi

büyükçekmece yazlık rezidans

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek”


Yaz geldi, İstanbul’un sayfiye alanları dolup taşmaya başladı. Megakentin nadir yazlık mekânlarından biri, belki en çok rağbet göreni de Büyükçekmece kuşkusuz. Uzun sahil şeridi, göl kenarı, kentin koşuşturmacasından sıkılıp yorulan İstanbulluların ilk duraklarından biri... Tabii bir de Kumburgaz’ı, Celaliye’si, Mimaroba’sı var ki yazlık kültürünün yaşatıldığı yegâne yerler... Peki yazın vazgeçilmezi olan Büyükçekmece’de neler oluyor? İlçeyi ne gibi projeler bekliyor? Kumburgaz’da her yaz patlak veren kanalizasyon sorunu nasıl çözülecek? 


Öncelikle Mimar Sinan Sahili’ndeki çalışmalardan başlamak istiyorum. Uzun bir süredir burada bir düzenleme yaptığınızı biliyorum. Neler yapıldı?


Bu projeyle, Mimar Sinan burnundan Gürpınar burnuna kadar 14 km’lik kesintisiz bir sahil şeridi...