28 / 03 / 2024

büyükdere aksı ofis fiyatları

büyükdere aksı ofis fiyatları

Levent İstanbul'da ofis kullanıcılarının en çok talep ettiği, prestij göstergesi haline geldi. Büyükdere aksında ofislerin metrekare birim fiyatları 15 bin doları buldu. Ulaşım çeşitliliği bölgeyi öne çıkaran en önemli etken oldu.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Co-working sektörü her yıl yüzde 21 büyüyor!

Küresel Co-working Büyüme Araştırması, 2024 senesine kadar küresel çapta ortak çalışma alanı sayısının ikiye çıkacağını öngörürken, bir başka araştırmada ortak ofis işleticilerinin bu seneye ve gelecek senelere iyimser baktığı görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Trabzon Büyükşehir'den Ortahisar'da 42 milyon TL'ye satılık 40 galerili ofis!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Sanayi Mahalesi, 3779 ada 1 parselde yer alan 40 adet galerili ofisi 42 milyon 10 bin TL'ye satıyor...

Kovid-19 İstanbul'daki ofis pazarını nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını ve ekonomideki yavaşlama gayrimenkul sektörünü dönüştürüyor. Bir zamanlar boş yer bulunamayan İstanbul Büyükdere aksı üzerindeki plazalar hızla boşalıyor, bazı AVM’ler lokomotif markalara “çıkma, çalışanların maaşını ödeyelim” teklifinde bulunuyor.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

büyükdere aksı ofis fiyatları Haberi

büyükdere aksı ofis fiyatları

İstanbul'da ofis kullanıcılarının en çok talep ettiği, prestij göstergesi haline gelen Levent Büyükdere aksında metrekare birim fiyatları 15 bin doları buldu. Ulaşım çeşitliliği bölgeyi öne çıkaran en önemli etken oldu.


A SINIFI OFİSTE ARZ FAZLASINA DİKKAT 

Makbule Yönel Maya, Levent'teki ofis stok durumuna bakıldığında bölgedeki ofis stokunun son 1 yılda yaklaşık 100 bin metrekareye çıktığını söyledi. Maya, "Boşluk oranlarına bakıldığında ise A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranlarının artan stok nedeniyle önceki yıllara göre artma eğiliminde olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı. 


Türkiye'deki ofis piyasasının kalbinin attığı bölge olarak öne çıkan Levent - Büyükdere hattında metrekare birim fiyatları 15 bin dolara dayandı. TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Levent Büyükdere Caddesi'nin merkezi iş alanı (MÎA) bakımından İstanbul'un en hareketli yeri olduğuna dikkat çekti....