26 / 04 / 2024

Büyükyalı dükkan sayısı

Büyükyalı dükkan sayısı

Özak GYO, Ziylan İnşaat ve Yenigün İnşaat Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan Büyükyalı İstanbul projesinin yapı ruhsatında revizyona gidildi. Projede konut sayısı 452 ve ticari ünite sayısı 16 olacak.

Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Deprem uzmanları tek tek açıkladı!

Dün akşam saat 23:53'te Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 4,1 büyüklüğündeki deprem tedirginlik yarattı. Peki Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? İşte deprem uzmanlarının o açıklamaları...

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sebze-meyve fiyatlarında büyük düşüş! 20 liradan 1 liraya düştü! İşte A101, Migros 25 Mayıs 2022 fiyat listesi

Kış aylarında zirve yapan meyve sebze fiyatları havaların ısınmasıyla büyük düşüşe geçti. Peki Sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!

Belçika'nın büyük kentlerinde evsiz sayısının yükseldiği, yalnızca başkent Brüksel'de 933'ü çocuk, 5 bin 313 evsiz olduğu ifade edildi. 

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Hangi şehirlerde dükkan kiraları yüzde 40 arttı? 

Pandemiyle beraber kalabalık şehirlerde yaşayan vatandaşların sahillere yönelmesiyle dev markaların da dükkan yatırım tercihleri değişti. Bu bölgelerde açılan dükkan sayısının fazla olması nedeniyle ticari gayrimenkul kiralarında yüzde 40 oranında artış yaşandı. 

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Büyükyalı dükkan sayısı Haberi

Büyükyalı dükkan sayısı

Özak GYO, Ziylan İnşaat ve Yenigün İnşaat Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan Büyükyalı İstanbul projesinin yapı ruhsatında revizyona gidildi. Projede konut sayısı 452 ve ticari ünite sayısı 16 olacak.


Açıklama: 

Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Büyükyalı İstanbul)  kapsamında, 774 Ada 69 Parselde yer alan A, D, F ve J Bloklarda bulunan oluşan toplam 500 adet bağımsız bölümde revizyona gidilmiş, konut sayısı 452 ve ticari ünite sayısı 16 olacak şekilde toplam 468 adet bağımsız bölüm için Tadilat Yapı Ruhsatları 11.05.2016 tarihinde alınmıştır. 


Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1.390 adet...