25 / 04 / 2024

Büyükyalı satılık daire

Büyükyalı satılık daire

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Nef Ataköy 22 satılık daire fiyatları!

Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Nef Ataköy 22 projesi 1.269 konuttan meydana geliyor. Nef Ataköy 22 satılık daire fiyatları 822 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Küçükyalı satılık daire!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkan olarak hayata geçirilecek olan Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi için tüm detaylar netleşti. İşte, Nidapark Küçükyalı satılık daire seçenekleri...

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Vogue Kurtköy Residence satılık daire!

Vogue Kurtköy Residence satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Ödemeleri banka kredisiyle yapılabilen proje konut ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Bakırköy City satılık daire!

Bakırköy City satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 163 konut ve 33 dükkan bulunuyor.

Kartaltepe Bakırköy City satılık!

Kartaltepe Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL + KDV'den başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa edilen projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin yükselecek olan proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire alanları 90 metrekareden başlıyor.

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Büyükyalı satılık daire Haberi

Büyükyalı satılık daire

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinin ilk etabında yaşam başladı. Ekonomist'te yer alan habere göre; toplam bin 500 konutun yer aldığı proje, tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanına da sahip. Fişekhane'deki mekanların ve tarihi binaların restorasyonuna yaklaşık 500-600 milyon TL'lik yatırım yapıldı. Fişekhane'de etkinlikler düzenlemek üzere Contemporary Istanbul Vakfı ile iş birliğine gidildi. Büyükyalı Projesini gerçekleştiren Akyön GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, yeme-içme, eğlence ve kültür sanat alanlarını barındıran projenin yaklaşık beş milyon nüfusa hitap eden bölgenin ve İstanbul'un yeni buluşma mekanı olacağını vurguluyor. Contemporary İstanbul Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli de Contemporary İstanbul Vakfı'nin eğitimler...