28 / 03 / 2024

Büyüme İnşaat Mimarlık nerede

Büyüme İnşaat Mimarlık nerede

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Ablak tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yılmaz tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gösterişli tarafından kuruldu.

Tdizayn İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tdizayn İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Talin Diker tarafından kuruldu.

Büyüme İnşaat Mimarlık nerede Haberi

Büyüme İnşaat Mimarlık nerede


Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 


Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurtiçi ve dışında her türlü; işyeri, konut, apartman, toplu konut, gökdelen, kat karşılığı binalar yapmak, fabrika,tatil köyleri, Otel, Motel, Pansiyon, iş hanları, Terminal, Hastane, Üniversite, Okul , Öğrenci Yurdu, Eğitim ve Spor Kompleksi, Termal Tesisler ve bu gibi bilumum inşaatları yapmak, yaptırabilmek. 2-Her türlü dekorasyon işleri, tamiratve boya işleri yapmak, dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavankartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri, yalıtım izolasyon işleri yapmak, yaptırabilmek. Ve ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar


Büyüme İnşaat Mimalık...