26 / 04 / 2024

bw

bw

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Atilla Gürbüz, "Tükettiğimiz enerjinin yaklaşık yüzde 73'ünü ithal ediyoruz. O nedenle mümkün olduğu kadar kendi kaynaklarımızı kullanmak istiyoruz" dedi...

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Bw İnşaat Ve Yapı Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bw İnşaat Ve Yapı Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ertan Karan imzasıyla kuruldu.

BW PLUS The President Hotel’e, Çevre Dostu Sertifikası!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İstanbul Beyazıt’taki BW PLUS The President Hotel’e ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

BW Citadel Hotel, kalite denetiminden tam puan aldı!

Amerika’nın uluslararası otel zinciri olan Best Western (BW)’in, Türkiye’de zincire bağlı olan otellerinde yaptığı denetimler sonucunda, BW Citadel Hotel, 1000 üzerinden, ‘ 1000 puan ’ aldı.

BW Citadel Hotel, Bayramda tarihin ve denizin keyfini yaşatıyor!

Best Western Citadel Hotel tarafından, Kurban Bayramını, tarihin ve kültürün merkezinde geçirmeyi düşünenlere, denizin keyfini de yaşayabilecekleri ‘Kurban Bayramı Tatil Paketi’ hazırlandı. BW Citadel Hotel, Bayramda tarihin ve denizin keyfini yaşatıyor.

Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor!

Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor...

BW Citadel Hotel'e 'GOLD Greening HOTEL Sertifikası' verildi!

Ayasofya ve Sultanahmet Camisini görebileceğiniz BW Citadel Hotel, bu ay itibariyle, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı. BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, sertifikayı almaktan duydukları gururu dile getirdi...

BW Citadel Hotel, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı!

BW Citadel Hotel, bu ay itibariyle, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı. BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, sertifikayı almaktan duydukları gururu dile getirdi. Son 7 yılda 11 milyon dolar yatırım yapıldı...

BW Citadel Hotel, Gold Greening Hotel Sertifikası'nı aldı!

BW Citadel Hotel, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı. BW Citadel Hotel, bu ay itibariyle, Gold Greening Hotel Sertifikasını aldı. BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, sertifikayı almaktan duydukları gururu dile getirdi.

Mubin Kaya, BW PLUS The President Hotel Yiyecek İçecek Müdürü oldu!

32 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Mubin Kaya, Haziran 2014 tarihi itibariyle, BW PLUS The President Hotel’in Yiyecek İçecek Müdürü oldu. Mubin Kaya, İngilizce biliyor.

Burak Aydın: Turizmde tanıtım ve pazarlama atağına geçildi!

Mevcut pazarların yanı sıra, Rusya, Uzakdoğu, Güney Amerika gibi hedef pazarlarda tanıtım ve pazarlama atağına geçildiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdür Yardımcısı Burak Aydın konu ile ilgili açıklama yaptı.

The President Hotel’den babalar günü hediyesi!

BW PLUS The President Hotel, bu anlamlı günde babalara, keyifli ve unutamayacakları bir gün vaat ediyor. Babasına tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler, BW PLUS The President Hotel’de buluşuyor.

BW Plus The President Hotel yaza merhaba gecesi düzenledi!

Tarihi İstanbul’un kalbinde yer alan BW Plus The President Hotel’de, turizm ve iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılımıyla, 4 Haziran tarihinde, coşku dolu ‘Yaza Merhaba Gecesi’ düzenlendi.

bw Haberi

bw


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Atilla Gürbüz, "Tükettiğimiz enerjinin yaklaşık yüzde 73'ünü ithal ediyoruz. O nedenle  mümkün olduğu kadar kendi kaynaklarımızı kullanmak istiyoruz. Bununla ilgili girişimcilerimizin önünü açtık" dedi.


Gürbüz, Alman enerji firması BW tarafından Kayseri Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Gürkan Mobilyanın elektrik ihtiyacının karşılanması için kurulan güneş enerjisi santralinin açılışında yaptığı konuşmada, santralin her iki kuruluşa da hayırlı olması temennisinde bulundu.


Enerjinin sosyal ve toplumsal kalkınmanın temel girdisi olduğunu belirten Gürbüz, insanın damarlarındaki kan neyse sanayi ve ekonomi için de enerjinin o manaya geldiğini söyledi.


Enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi, Türkiye'de üretilen sanayi ürünlerinin dünya pazarlarında rekabet edebilmesi ve çevrenin korunmasının ancak sürdürülebilir enerji politikalarıyla mümkün olabileceğini vurgulayan Gürbüz, şunları kaydetti:


"Bu doğrultuda Enerji Bakanlığı olarak...