28 / 03 / 2024

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Var tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Semiha Şumnu Apartmanı'nda kuruldu.

Rkr Yapı İnşaat Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkr Yapı İnşaat Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Şen tarafından kuruldu.

Yadran İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yadran İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile eEngin Minqaz tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedel ile Müzeyyen Aslan tarafından kuruldu.

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tunay tarafından kuruldu.

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çoban tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sarwar Khan tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaaslan tarafından kuruldu.

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Var tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, sağlık tesisleri, eğitim kurumları, öğrenci yurtları, eğlence merkezleri, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve...