25 / 04 / 2024

Cadde 54 satış ofisi

Cadde 54 satış ofisi

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuzey Yakası’ndaki 62 cadde dükkanı açık arttırma ile 11 Mayıs'ta satışta!

Emlak Konut’un, Kuzey Yakası projesine ait 62 adet cadde dükkanı satışa sunuluyor. Dükkanlar, yatırımcılara iş dünyasının yeni yakası Kuzey yakasında büyük yatırım fırsatı sağlayacak...

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dükkanlar 11 Mayıs tarihinde açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Şekerbank 54 ildeki 252 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 252 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satıyor. İhale 30 Nisan Salı, saat 14.00'te gerçekleşecek.

42. Cadde ticari üniteleri 13 Nisan’da satışta!

Temaşehir Konya projesinde ticari ünitelerin yer aldığı 42. Cadde dükkanları 13 Nisan’da satışa çıkıyor...

Cadde 54 satış ofisi Haberi

Cadde 54 satış ofisi

Sakarya’nın en değerli bölgesi sayılan Serpan'da YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım’ın ortaklığı ve Serpan Belediyesi’nin ortaklığıyla hayata geçirilen Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

52 dönüm arazi üzerinde yükselen Cadde 54’te, bir aydan daha kısa bir sürede projenin ilk etabının satışı tamamlandı. Yoğun talep doğrultusunda, 2. etap satışlar öne çekildi. Lansmana özel avantajlar kısa bir süre için  36 ay vadeli yüzde ‘’0 ‘’ faizli ödeme alternatifleri ile devam ediyor. 

300 metre uzunluğundaki cadde üzerinde meydanlar, sosyal alanlar, yaya yolları, cadde mağazaları, çarşı, ofisler ve bankaların da yer aldığı Sedirvan Cadde 54 projesinde teslimler 2019'un ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. 

YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan, proje hakkında açıklamalar yaptı. Özkan şunları aktardı;

 “Şehirdeki yaşam kültürünü...