29 / 03 / 2024

çadır turizmi

çadır turizmi

Trakya'nın önemli turizm merkezi haline gelen İğneada'da son yıllarda yaygınlaşan "çadır turizmi", dar gelirli tatilcilerden ilgi görüyor.

Sinpaş Altın Oran Çadır Günleri ne zaman?

"Ev bakmaya değil ev almaya çağırıyoruz" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş Altın Oran Çadır Günleri'nde 250 konut çadırda sahiplerini bekliyor. Peki Sinpaş Altın Oran Çadır Günleri ne zaman?

Altınoran'da ev aldıran çadır günleri!

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Altınoran'da ev aldıran çadır günleri 10 - 11- 12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede Çadır Günü'ne özel yüzde 30 indirim sağlanıyor.

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Bir ev yaparsınız ve bu 200'ün üzerinde sektörü harekete geçirir. Yeni bir ev demek, perdesi, kapısı, prizi, dolabı... 23 bin kalem ürün ihtiyacı demek. Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat sektörü vazgeçilmezdir." dedi.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Çadır kamplardaki Suriyeliler korunaklı evler inşa ediyor!

Savaş nedeniyle evlerini terk edip güvenli bölgelerdeki çadır kamplara sığınan Suriyeliler, yaklaşan kış öncesi soğuktan korunmak umuduyla taş, kerpiç ve çinko levhalardan evler inşa etmeye başladı.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

çadır turizmi Haberi

çadır turizmi

"Trakya'nın incisi" olarak nitelendirilen Demirköy ilçesinin İğneada beldesinde, Longoz Ormanları kıyısına kurulan çadır kampları, bölgenin önemli tatil alanlarından biri haline geldi.


Maddi durumları el vermediği için lüks otellere gitme şansı bulamayan vatandaşlar, tatillerini Longoz Ormanları'nın Erikli Gölü çevresinde kiraladıkları alanlara kurduklar çadırlarda geçiriyor.


Karadeniz kıyısında 20 kilometrelik kumsala sahip İğneada'ya gelen tatilciler, hem ucuz hem de daha uzun süreli tatil yapma imkanı buluyor. 


Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelen tatilciler, sabahın ilk ışıklarıyla Longoz Ormanları kıyında yürüyüş yaparak balık avlıyor, daha sonra organik ürünlerden oluşan kahvaltılarını yapıyor.


Gün içinde denize giren yerli ve yabancı turistler, kendi imkanlarıyla odun ateşinde pişirdikleri yemekleri yiyor, ağaçlar arasına kurdukları hamakta kitap okuyarak yorgunluklarını atıyor.


Vatandaşlar, zaman zaman çadır komşularıyla bir araya gelerek çeşitli oyunlar da oynuyor. 


Doğa ile baş...