20 / 04 / 2024

Çağdaş Faktoring yeni şubeler

Çağdaş Faktoring yeni şubeler

Çağdaş Faktoring son bir yılda 10 yeni şube açarak plasmanını 9 ayda iki kattan fazla büyüttü. Erdoğan Özen, 2013’te 192 milyon TL olan plasmanlarını bu yılın ilk 9 ayında 440 milyon TL’ye taşıdıklarını açıkladı.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

TOKİ'den Erzincan'a 95 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Bolu'da 988 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 yeni dükkan hayata geçirecek.

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da 759 yeni konut ve 16 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan TOKİ, Amasya'da 425 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Çağdaş Faktoring yeni şubeler Haberi

Çağdaş Faktoring yeni şubeler


Çağdaş Faktoring son bir yılda 10 yeni şube açarak plasmanını 9 ayda iki kattan fazla büyüttü. Geçen yıl Çağdaş Faktoring’in Genel Müdürlük görevini devralan Erdoğan Özen, 2013’te 192 milyon TL olan plasmanlarını bu yılın ilk 9 ayında 440 milyon TL’ye taşıdıklarını açıkladı. Şirket bu performansı yıl sonuna kadar sürdürmeyi başarırsa plasmanını bir yılda 3 katına çıkarmış olacak. Erdoğan Özen, 5’i İstanbul’da olmak üzere, Ankara, Samsun, Antalya, Gaziantep ve İzmir’e açtıkları şubelerle büyüdüklerini anlatırken her bir şubenin 13 ila 20 milyon TL’lik ek plasman getirdiği bilgisini de paylaştı. 


Bütün şubelerin bu yıl faaliyete geçtiğini bildiren Özen, “Şubeler bize çok büyük aktivite getirdi. Hem de riski yaymış olduk. Bu sayede bölgesel krizlerden de etkilenmiyoruz. Yıl sonuna kadar Bursa şubesi de açılacak. Gelecek...