25 / 04 / 2024

Çağdaş Faktoringinkaç şubesi var

Çağdaş Faktoringinkaç şubesi var

Çağdaş Faktoring son bir yılda 10 yeni şube açarak plasmanını 9 ayda iki kattan fazla büyüttü. Erdoğan Özen, 2013’te 192 milyon TL olan plasmanlarını bu yılın ilk 9 ayında 440 milyon TL’ye taşıdıklarını açıkladı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

Çağdaş Kaya: Çarpık yapılaşma Türkiye’nin sorunu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Çağdaş Kaya, kaçak yapılaşmanın sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin sorunu olduğunu belirterek, “Belediyelerimiz kaçak yapıya müsaade etmemeli” dedi.

İMO Ankara seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi’nin 22. Dönem Olağan Genel Kurulu 21 Şubat tarihinde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Genel Kurul seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı.

İMO İstanbul Şubesi'nin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 45. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı.

Çağdaş Kaya: Adana'da stad yeri yeşil alan olmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi 20. çalışma dönemi kapsamında oluşturduğu Kent Sorunlarını ve Yatırımları İzleme Komisyonu göreve başladı. Çağdaş Kaya 'Adana'da stad yeri yeşil alan olmalı' dedi.

Çağdaş Uzun: Mantolama zorunlu değil!

MMO Samsun Şubesi Üyesi Çağdaş Uzun, 5627 sayılı kanunun binalara mantolama zorunluluğu getirmediğini belirterek, "Gereksiz büyük masraflar yapmayın" uyarısında bulundu. Uzun 5627 sayılı kanunu iyi okumanızı öneririm" dedi.

Çağdaş Faktoringinkaç şubesi var Haberi

Çağdaş Faktoringinkaç şubesi var


Çağdaş Faktoring son bir yılda 10 yeni şube açarak plasmanını 9 ayda iki kattan fazla büyüttü. Geçen yıl Çağdaş Faktoring’in Genel Müdürlük görevini devralan Erdoğan Özen, 2013’te 192 milyon TL olan plasmanlarını bu yılın ilk 9 ayında 440 milyon TL’ye taşıdıklarını açıkladı. Şirket bu performansı yıl sonuna kadar sürdürmeyi başarırsa plasmanını bir yılda 3 katına çıkarmış olacak. Erdoğan Özen, 5’i İstanbul’da olmak üzere, Ankara, Samsun, Antalya, Gaziantep ve İzmir’e açtıkları şubelerle büyüdüklerini anlatırken her bir şubenin 13 ila 20 milyon TL’lik ek plasman getirdiği bilgisini de paylaştı. 


Bütün şubelerin bu yıl faaliyete geçtiğini bildiren Özen, “Şubeler bize çok büyük aktivite getirdi. Hem de riski yaymış olduk. Bu sayede bölgesel krizlerden de etkilenmiyoruz. Yıl sonuna kadar Bursa şubesi de açılacak. Gelecek...