27 / 04 / 2024

Çağlayandibi Şelalesi nerede

Çağlayandibi Şelalesi nerede

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı.

Çağlayandibi Şelalesi turizme kazandırılıyor!

Gümüşhane 'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi 'nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı.

Çağlayandibi Şelalesi turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı..

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Gaziosmanpaşa deprem toplanma alanları!

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 13.59’da meydana gelen deprem sonrası gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Gaziosmanpaşa toplanma alanları nerede? İşte Gaziosmanpaşa toplanma alanları...

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

TOKİ Silivri Alipaşa 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Silivri Alipaşa Pirimehmetpaşa 2019 projesi nerede? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Silivri Alipaşa 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Silivri 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Abel Evleri nerede inşa ediliyor?

Abel İnşaat tarafından inşa edilen Abel Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna, Çengelköy yanıtını verebiliriz. 

Çağlayandibi Şelalesi nerede Haberi

Çağlayandibi Şelalesi nerede


Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı.


Gümüşhane Doğa Koruma ve Milli Parlar Şube Müdürü İlbeyi Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çağlayandibi Şelalesi'nin, Örümcek Ormanları güzergahında bulunmasının turizm açısından önemini artırdığını ifade etti.


Çağlayandibi Şelalesi'nin bulunduğu alanın, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca tabiat parkı ilan edildiğini belirten Aydın, "Bu ilimiz turizmi açısından önemli gelişmedir. Şiran ilçemizdeki Tomara Şelalesi, Zigana Dağı'ndaki Limni Gölü ve Torul ilçesindeki Artabel'den sonra Çağlayandibi Şelalesi dördüncü tabiat parkımız oldu" dedi.


Aydın, Çağlayandibi Şelalesi'ne ahşap yürüyüş yolu, manzara seyir terası ve kameriye yapımı için proje hazırladıklarını dile getirerek, projeyi Orman ve Su İşleri Bakanlığına sunduklarını söyledi.


Bakanlığın onayının ardından şelaleye ulaşmak için ahşap yürüme parkuru, manzara seyir...