17 / 04 / 2024

cahit altunay 3. köprü

cahit altunay 3. köprü

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı 2020'de bitecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, geçen yıl bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın 3'üncü pist inşaatının 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yoğun ilgi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

Cahit Turhan'dan 3'üncü havalimanı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul'da hizmete açılan yeni havalimanıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli yakında başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinde çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine YİD modeliyle çıkılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Turhan, projenin, yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale ilanına çıkılacağını belirtti..

Sultangazi Esentepe'de imar protestosu!

Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri yeni imar planını protesto etti. belediye başkanı ile görüşmek isteyen mahalle sakinleri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Sultangazi'de 5 bin konut yenilendi!

Sultangazi'de deprem eğitim parkı hizmete açıldı. Sultangazi'de kentsel dönüşümün de çok hızlı ilerlediğini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "6306 sayılı yasa çıktıktan sonra 2013 yılından bu yana depreme dayanıklı olan riskli 5 bin konutu yeniledik" dedi.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

cahit altunay 3. köprü Haberi

cahit altunay 3. köprü

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti. Başkan Altunay, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı gibi köprünün önümüzdeki yaz ayında faaliyete geçtiğini göreceğiz. Köprünün Sultangazi’ye 15 kilometre mesafede olmasından dolayı ilçemiz merkezi bir konuma gelecek ve olumlu yönde pek çok etkisi olacaktır” dedi.


Dünyanın en geniş asma köprüsü özelliğini taşıyan Yavuz Sultan Selim Köprüsü  yapım çalışmaları son aşamaya geldi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, teknik ekibiyle birlikte 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiye sahasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Buradaki çalışmalar hakkında bilgi veren projenin Kontrol Başmühendisi Beyhan Yaraman, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara otoyol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.  



Yavuz...