20 / 04 / 2024

çakmak yapı seramik showroomu

çakmak yapı seramik showroomu

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Çakmak Ftm Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Ftm Yapı Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile S.Feyzanur Çakmak tarafından kuruldu.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Arslan tarafından kuruldu.

çakmak yapı seramik showroomu Haberi

çakmak yapı seramik showroomu

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Yurtbay Seramik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay ve kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açtı. Çakmak Yapı A.Ş.’nin 1.600 metrekare kapalı alana sahip üçüncü showroom’unda her beğeniye hitap edecek çeşitlilikteki göz alıcı tasarımlar İstanbullularla buluştu.


Açılış konuşmalarını İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlter Yurtbay, Yurtbay Seramik Genel Müdürü Köksal Çınar ve Çakmak Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çakmak yaptı.


Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İlter Yurtbay: “Yurtbay Seramik Eskişehir Fabrikası’nın 1995...