24 / 04 / 2024

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye inandığını ve gayrimenkul yatırımlarının arttığını söyledi..

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

AVM’lerde yeni dönem! Doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezleri kapanacak!

AVM'lerde yeni dönem beklentisini aktaran  EVA Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Müdürü Erdem Akyol, önümüzdeki dönemde açık, konseptli olmayan, hijyen standartları açısından düşük kapasiteli, doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezlerinin kapanacağını belirtti. İşte detaylar...

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Evliyken alınan gayrimenkulün paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evliyken alınan gayrimenkulün eşe ve çocuklara paylaşımının nasıl olacağını kaleme aldı.

Alşavvaf Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alşavvaf Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Najem Alsawaf tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül Haberi

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül

Beyoğlu Belediyesi önderliğinde Gap İnşaat ve Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, yeni sakinlerini ağırlamaya hazır hale geldi. Günlük iki milyon insanın uğrak yeri olan Taksim'in merkezinde konumlanan projede bulvara bakan ofis bölümü tamamlanarak yatırımcıların hizmetine sunuldu. Taksim 360'ın 2 bloktan oluşan ofis bölümünde toplam 17 bin metrekare alanda 96 ofis ünitesi yer alıyor. 

ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Sabah'ta yer alan habere göre, Türkiye'nin kentsel yenileme alanında global prestij projesi olarak öne çıkan Taksim 360, tarihi caddeleri, dünyaca ünlü lüks markaları, restoranları ve moda-sanat merkezleriyle turistlerin de yeni çekim merkezi olmaya aday. Proje, turizme sağladığı katma değer ile ekonomiye de can suyu olacak. 

Taksim 360'ı diğer projelerden ayıran en önemli farkın kendine has ruhu ve özel...