26 / 04 / 2024

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Yetgin, "Arap ülkelerinin Türklere Arap kültürünü daha yakından tanıtması gerek. Bu bağlamda Tarlabaşı 360'ta Arap sanat eserlerinin ve özgün değerlerinin sergileneceği bir yapı fikrine olumlu bakıyoruz" dedi.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Haberi

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu

Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu'nda konuşan Yetgin, Arap yatırımcılara Tarlabaşı 360 Projesini anlattı.


Yetgin, son dönemde izlenen dış politika sayesinde, Türk ve Arap halklarının birbirine daha dönük hale geldiğini ve Arap ülkelerinde açılan Türk Kültür Merkezleri'nin, karşılıklı ilişkilerin daha da güçlenmesine destek olduğunu belirtti.


Arap ülkelerinin Türklere Arap kültürünü daha yakından tanıtması gerektiğini dile getiren Yetgin, Tarlabaşı 360'ta Arap turistlerin ve yatırımcıların ilgisini çekecek bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini söyledi. Yetgin, "Tarlaba'şı 360'ta Arap sanat eserlerinin ve özgün değerlerinin sergileneceği bir yapının da yer alması fikrine olumlu bakıyoruz. Tabii neler yapılabileceğini zamanla netleştireceğiz, bu konu da üzerinde çalışacağımız başlıklar arasında" ifadelerini kullandı.


Dubai Cityscape Fuarı'nda küresel ölçekte tanıtılacak...