25 / 04 / 2024

Çalımlıoğlu Gayrimenkul taksitli arsa satışı

Çalımlıoğlu Gayrimenkul taksitli arsa satışı

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Haziran ayında başlayan kampanya çerçevesinde dönümü 3 bin 500 liradan başlayan arazilere, 700 lira taksitle satılıyor.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, arsada vadeli satış devrini başlattı!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Çalımlıoğlu, yatırımcıların vadeli satışta Balıkesir arazileri ile büyük oranda kâr marjı elde edeceklerini söyledi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu Fatih’te Raghad Khaooj tarafından kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul taksitli arsa satışı Haberi

Çalımlıoğlu Gayrimenkul taksitli arsa satışı

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. 


Haziran ayında başlayan kampanya çerçevesinde dönümü 3 bin 500 liradan başlayan arazilere, 700 lira taksitle satılıyor. Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlerin karşısına kaçırılmaz bir fırsatla çıkıyor. 


Özellikle metropol şehirlerde yatırımların çoğunun toprak ağırlıklı olduğunu belirten Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu "Araziyi ister ekin ister bir bina yapın isterseniz alın satın. 

Toprağa yatırım yapmak her daim kazandırır ve güven getirir. Eskiden yatırımları yalnızca üst düzey sanayiciler, işadamları ve imkan sahibi insanlar yapardı fakat bugün baktığımızda memurdan esnafa, avukattan doktora, imkanları dar olandan orta ve üst segmente kadar her kesimden yatırımcı toprak odaklı yatırımlardan yana" dedi. 


Bursa'da...