26 / 04 / 2024

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.



Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak'ta geçtiğimiz gece bir silahlı saldırı yaşandı. Yaşanan olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu saldırı sonucu yaşamını yitirdi, Muratyazıcıoğu'nun şoförü de Murat Bilmez olayda yaralandı.

BirGün Gazetesi'nde yer alan habere göre; polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, olayla ilgisi bulunmaları sebebiyle 6 kişiye ilişkin yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu ortaya çıkarken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak amacıyla çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

YENİ AYRINTILAR ÇIKTI

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olaya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı.

Suphi Malgaz, emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı sebebiyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin TL'lik alacak verecek meselesi yaşandığına dikkat çekti. Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin TL'lik gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon 600 bin TL'ye satması üzerine Gökhan Karakan'ın kendisinden 100 bin TL daha istediğini belirtti. Bunun üzerine aralarında meydana gelen anlaşmazlıkğın ardından Karakan'ın kendisini, "O zaman ağabeylerimi gönderirim" dediğini ifade etti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Hakkında gözaltı kararı olan kişilerden Seccad Yeşil'in de kendisini araştırdığına vurgu yapan Malgaz, kendisini Ali Yasak'ın (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak'ın çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini belirtti. Yapılan görüşmede 65 bin TL'ye anlaşma yaptıklarını belirten Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine yazılı bir belge bulunmadan parayı vermemesini söylediğini belirtti. Bunun üzerine Seccad Yeşil'in Mahmutyazıcıoğlu'nu aradığını ve tartıştıklarını dile getirdi. Malgaz, Gökhan Karakan'ın da kendisini aradığına dikkat çekerek, Karakan'a parayı Mahmutyazıcıoğlu'ndan alması gerektiğini söylediğini belirtti. Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun dün öldüğünü öğrendiğini belirtti.

Diğer taraftan açıklamada, "Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Suphi Malgaz kimdir?

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 


Geri Dön