19 / 04 / 2024

çalışma bakanı vedat bilgin

çalışma bakanı vedat bilgin

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 18 maddelik eylem planı imzası! Maaş zamlarını 19 Mayıs'ta açıkladı: Şu anda topladık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye'de milyonlarca emekli, memur ve işçiyi ilgilendiren düzenlemeleri hazırlayan makam olarak dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Maaş zamları, 3600 ek gösterge ve asgari ücrete ek artış konusunun mimarı Bilgin'den son dakika bilgilendirmesi geldi.

Bakan Vedat Işıkhan emekli ikramiyeleri için tarih verdi! İkramiyeler işte bu tarihte yatırılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada milyonlarca emekli tarafından beklenen 3 bin Türk Lirası bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret, emekli ve memur maaşı açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Bu noktada Bakan Işıkhan asgari ücret, emekli ve memur maaşını değerlendirdi. İşte detaylar...

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Hükümetten son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Vedat Işıkhan zam için Aralık ayını işaret etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Aralık ayını işaret eden Bakan Işıkhan çalışanları enflasyona ezdirmemeyi ilke edindiklerini belirtti.

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! Kanser ilaçlarının da içinde olduğu 44 ilacın bedeli ödenecek! O ilaç listesi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilacın 'bedeli ödenecek ilaçlar listesine eklendiği açıklandı.

En düşük memur maaşı 33.025, memur emeklisi maaşı 14.814 TL! SON DAKİKA: Öğretmen, polis, hemşire maaşları açıklandı!

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz günlerdeki bir açıklamasında memurlar için resmen zam oranı  verdi. Bu açıklamanın ardında, en düşük memur ve memur emeklisi maaşları ile öğretmen, polis, hemşire maaşları tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Çalışma Bakanı Işıkhan’dan asgari ücret artışına ilişkin dikkat çekici mesajlar

TİSK tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İstişare Toplantısının açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yıl başında uygulanacak asgari ücrete yönelik önemli mesajlar verdi.

Son 1 gün kaldı! Emekliye ek zam verilecek mi? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren zam düzenlemesi, TBMM gündeminde yer alacak. Emeklilere ek zam verilecek mi? sorusu merak edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından kritik bir açıklama geldi. 

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Yeni zam takvimini az evvel duyurdu! 

Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret zammıyla son dakika açıklamalarda bulundu. Işıkhan, yeni zam takvimine ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

En düşük SSK, BağKur emeklisi maaşı 11 bin 250, asgari ücret 17 bin 104 TL! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı! 

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yüzde 50 seviyesinde zam uygulanacağını açıkladı. Peki en düşük SSK, BağKur emeklisi maaşı, asgari ücret ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte o rakamlar...

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! 8 ilde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresi uzatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini açıklayarak,  "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" ifadesini kullandı.

çalışma bakanı vedat bilgin Haberi

çalışma bakanı vedat bilgin

Türkiye'de yaşayan halkın eriştiği sosyal imkanların boyutu hala tartışma konusu olmaya devam ediyor. İnsanların yemesinden içmesinden keserek belli oranlarda yaptığı birikimlerle aldıkları otomobil bir ihtiyaç değil lüks olarak görülüyor. Asgari ücretin yüksek enflasyon rakamlarının altında kalması, ekonomideki yavaşlama ve artan işsizlik rakamları hükümetin çözmesi gereken en önemli meseleler olarak gündemin ilk sıralarında dururken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, halkın "ekonomik açıdan refah içinde olduğunu" iddia etti. Bakan bilgin bu iddiasını, “Baktığınız zaman Türkiye değişiyor. Gelinen refah seviyesine bakın. Türkiye’de bütün ailelerin, her gelir grubundan ailelerin kapısında otomobili var, çocukları okuyor. Netice itibarıyla hepimiz bireysel hayatımızdan bunu hissedebiliriz” şeklinde konuşarak otomobil sahibi olmanın refah göstergesi olduğuna dikkat çekti.

Peki Türkiye'de otomobil sahipliği açısından rakamlar ne diyor?

Türkiye'de otomobil sahibi olabilmek...