19 / 04 / 2024

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 18 maddelik eylem planı imzası! Maaş zamlarını 19 Mayıs'ta açıkladı: Şu anda topladık

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 18 maddelik eylem planı imzası! Maaş zamlarını 19 Mayıs'ta açıkladı: Şu anda topladık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye'de milyonlarca emekli, memur ve işçiyi ilgilendiren düzenlemeleri hazırlayan makam olarak dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Maaş zamları, 3600 ek gösterge ve asgari ücrete ek artış konusunun mimarı Bilgin'den son dakika bilgilendirmesi geldi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev tarafından "Türkiye-Azerbaycan Ortak Daimi Komisyonu Protokolü ve Eylem Planı ile Ek İdari Anlaşması" imzalandı.

Türkiye-Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu 10. Toplantısı kapsamında Karaköy’deki bir otelde bir araya gelen Bakan Bilgin ile Babayev, anlaşmaların imza töreni öncesi ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.

BAKAN BİLGİN 18 MADDELİK EYLEM PLANINA İMZA ATTI

Bilgin, toplantı kapsamında heyetlerin çalışmaları tamamladıklarını ve 18 maddelik bir eylem planı üzerinde mutabakata varıldığını belirtti.

Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ilişkileri herhangi iki ülke arasındaki ilişki değil, kardeş topluluklar arasındaki ilişkiler olarak gördüklerini vurgulayan Bilgin, bunun geliştirilmesi, bütün kurumsal yapıların iş birliği halinde organize edilmesi konusunda tecrübelerini paylaşmak istediklerini ifade etti.

Bakan Bilgin, Karabağ zaferinden sonra Azerbaycan'a gittiklerinde, insanların gözlerindeki ışıltının, sevincin arttığını, bunun dışa yansıdığını gördüklerini anlatarak, "Karabağ zaferi bizim bütün Türk dünyasının, bütün Türk halklarının zaferidir. O anlamda bu mutluluk bizim bayraklarımızın yükseldiği her ilde yeşerecektir, devam edecektir." diye konuştu.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin den 18 maddelik eylem planı imzası! Maaş zamlarını 19 Mayıs ta açıkladı: Şu anda topladık


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön