26 / 04 / 2024

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…



Türkiye Gazetesi’nden Cevdet Fırat Aydoğmuş’un haberine göre; Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) dair sorunların çözüm trafiği hızlandırıldı. EYT Platformu üyelerinden oluşan bir grup, birkaç gün önce AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Emin Akbaşoğlu ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile görüşme düzenledi. EYT düzenlemesindeki beklentilerini dile getiren EYT Platformu üyeleri, dün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya gelip EYT’nin bu yılın sonuna kadar çözülmesi için sözler aldı.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Heyette yer alan Bolu, Düzce, Sakarya EYT Dernekleri Başkanı aynı zamanda EYT Platformu Üyesi olan Mehmet Ali Çelik “Geçtiğimiz gün HAK-İŞ Konfederasyonu ve TÜRK-İŞ Konfederasyonu ile görüşme düzenledik, desteklerini aldık. Bunlar ile birlikte, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Emin Akbaşoğlu ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile de bir araya geldik. Biz aynı zamanda EYT içerisinde bulunan, staj, Aylık Bağlama Oranına (ABO), kadın doğum borçlanması, Bağ-Kur prim borçlanması gibi  bütün konuları anlatarak bu işin çözümlerini konuştuk. Görüşmelerimiz çok olumlu geçti” açıklamalarında bulundu.

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön