25 / 04 / 2024

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Milyonlarca insanın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Bilgin EYT ile ilgili tek bir formül üzerinde durulduğunu açıkladı. İşte detaylar…



Milyonlarca insanın gözü kulağı hiç kuşkusuz ki EYT ile ilgili verilecek olan kararlarda. Konu ile ilgili olarak ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, A Haber’e Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Bilgin, "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediliyor ama bu doğru değil. Şu an masamızda sadece bir tane EYT formülü var" ifadelerini kullandı. Bakan Bilgin, bununla birlikte, "Daha çalışmamız devam ediyor, birçok aşamadan geçecek" cümlelerini kullandı.

Bakan Bilgin belli bir yaş sınırı mı olacak sorusuna ise, "Bakalım" cevabını verdi.

Bakan Vedat Bilgin, konuşmasının devamında şu cümleleri kullandı:

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön