28 / 03 / 2024

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat adres

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat adres

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çamlı tarafından kuruldu.

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mamak tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 598 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 494 bin 600 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 176 bin 511 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 277 bin 962 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat adres Haberi

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat adres


Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çamlı tarafından kuruldu. 


Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a- Yurtiçinde profesyonel anlamda bina yönetimi, apartman, site, iş merkezleri ve emlak yönetimi, apartman, site, iş merkezleri ve emlak yönetimi ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi. Özel ve tüzel kişiler ile anlaşma yapılarak bu hizmetlerin yerine getirilmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pınartepe Mah.Avrupa Cad. No.61 E/1...