24 / 04 / 2024

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat adres 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat adres 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Apaslan Bacı tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca'da yapılaşma sorunu gitgide büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü köşe yazısında Çamlıca'daki yapılaşma sorununu kaleme aldı.

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şeker tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca'daki görkemli köşk satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçük Çamlıca'da bulunan 3 katlı tarihi köşk satışa çıkarıldı. Köşk için 85 milyon TL isteniyor. 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat adres  Haberi

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat adres 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...