20 / 04 / 2024

çamlık 18 evleri

çamlık 18 evleri

Ürettiği butik projelerle tanınan Mika İnşaat, son projesi için Çekmeköy'ü seçti. İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelendirilen bölgede yükselen projenin adına ise 'Çamlık 18' verildi.

Mika İnşaat Çamlık 18!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

360 Kurtköy Çamlık ödeme planı!

360 Kurtköy Çamlık projesinde dairelerin satış fiyatları 372 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 360 Kurtköy Evleri projesinde dairelerin teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

Kurtköy Çamlık 360 Evleri teslim tarihi!

360 Kurtköy projesi, Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı tarafından, İstanbul Kurtköy'de Çamlık Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Kurtköy Çamlık 360 Evleri projesi 540 adet daireden meydana geliyor.

Çamlık 18 Çekmeköy merkezi konumuyla fark yaratıyor!

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi modern bir mimari ve minimalist bir yaklaşımla İstanbul’un hızla değer kazanan gözde semtlerinden Çekmeköy’de hayata geçirildi.

Metin Genç Ortahisar'da Köy Evleri projesini anlatıyor!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Yasasıyla köyden mahalleye dönüşen 36 mahallede planlı yapılaşmayı teşvik için Ortahisar Belediyesi tarafından tasarımı yapılan Köy Evleri Projesi'ni anlatıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Başvuru süresi bugün sona eren projede daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nde yaşam başlıyor!

Daire tiplerinin 3+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteren projede 40 tane dubleks de bulunuyor. Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Çamlıca Mesa Evleri'nde yaşam başlıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri satılık daire!

Yenitepe Kadıköy Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplam 1.100 adet daireden meydana gelen projede 50 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 36 TL'den başlangıç gösteriyor. Alt gelir grubu ile birlikte toplam 724 adet konutun kurayla satıldığı projede kura başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.

1992 yılında Ümraniye Çamlık Mahallesi'nde 205 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 988 bin 736 liraya satıldığı 1993 yılında, Ümraniye'de Çamlık Mahallesi'nde bulunan 72 adet daire tanesi 207 adet altın parasına, 205 milyon liraya satılacakmış.

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları!

Siyah Kalem Köy Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Maslak'a 20 dakika uzaklıkta bulunan projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Malatya'da köy evleri projesi geliştiriliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, nüfusu 300 kişiden fazla olan kırsal mahallelere köy evleri inşa edecek. Proje üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü belirtilirken, görüş ve önerileri alınan mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda proje daha da geliştiril

Çamlıkent Prestij Evleri 2. etap teslim tarihi!

DBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Çamlıkent Prestij Evleri 2. etabında toplam 56 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 4 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Çamlıkent Prestij Evleri 2. etap teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

çamlık 18 evleri Haberi

çamlık 18 evleri


Ürettiği butik projelerle tanınan Mika İnşaat, son projesi için Çekmeköy'ü seçti. İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelendirilen bölgede yükselen projenin adına ise 'Çamlık 18' verildi. Dubleks dairelerin de yer verildiği projede tüm konutlar 2 + 1 olarak tasarlandı. Mika'nın son projesi Çamlık 18'te konut teslimlerinin ise 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor. Satışların son sürat devam ettiği projede konut sahibi olmak isteyenlere de cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosuna yakınlığı ile dikkat çeken Çamlık 18, Boğaziçi Köprüsü'ne 16 dakika, FSM Köprüsü'ne ise sadece 13 dakika mesafede...